sämst

Jag sitter på tåget på väg in till jobbet nu. Jag hann inte greja med bloggen idag på morgonen, så jag får skriva nu istället. Har dock inget speciellt roligt att säga. +300 gram från förra veckan är jag på idag. Det är inga stora siffror och om jag nu är på den där platån jag talade om förut så är det ju normalt. Jag är dock ändå irriterad på min kropp eftersom det är ett helt kg mer idag än i lördags morgon. Igår åt jag inte för mycket kalorier så antingen är det eftersläntrande sedan helgen (gomiddagen hos våra vänner) eller så kan det vara för att mensen är på g.
 
Idag kommer jag inte lägga upp min vikt som jag brukar göra på måndagar utan funderar på att skifta till fredagar eller söndagar. Jag har inte bestämt mig vilken av dem än, men ni märker under veckan. Ja om ni fortfarande läser min blogg dvs. Enligt statistiken så har jag inte tappat läsare men det känns som om det bara är en tidsfråga i och med att jag varit så extremt dålig på sista tiden att jag inte gett knappt någon tid alls till min eller andras bloggar. Det här varit så mycket med annat. Yes jag erkänner att jag känner mig helt sämst på grund av detta. Jag hoppas det ska lätta upp så jag känner att jag hittar tiden igen. Men jag kan säga så här också, jag hade glömt att det tar så mycket tid från livet -när man arbetar och det ger mig riktigt ont i magen.. 
 
Hur får ni ihop vardagen med arbetet och allt?
Kram till er alla. Och förlåt, jag försäkrar att jag bryr mig precis lika mycket som alltid
 


Kommentarer
Minendie

Det låter som att det du behöver idag är en stor kram, så här kommer en: Kraam <3

Svar: Tack finaste du!! Kramar <3
Linda

2012-10-08 @ 07:55:51
URL: http://minendie.wordpress.com
Gentle Giant

Min vän, var inte så hård mot dig själv. Det är helt naturligt att bloggfrekvensen minskar när jobbet drar igång och innan man funnit nya rutiner. Om du tittar omkring på bloggarna så är det väldigt få som hinner med mer än ett inlägg per dag - om ens det. Vi kommer fortsätta följa dig för att du är en del av blogg-gemenskapen och du är en fantastisk förebild att följa. Vi hejjar på dig och kommer fortsätta finnas här. Du är jobbande trebarnsmamma nu och jag, i vart fall, har stor förståelse för det! :)

Svar: <3<3 Underbara du, dina ord värmer ända in i själen! Tack för allt fint du säer till mig! Jag ska försöka öka upp igen så att jag definitivt kommer att kunna läsa bloggarna varje dag. Jag tror kanske det mest är för att allt är så nytt nu, som det är så här. Livet blev plötsligt så fullt! Kramar till dig
Linda

2012-10-08 @ 09:16:14
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
E

Jag går in och kollar ibland, om du inte skrivit så tittar jag bara in igen. :)

Det kan ju vara så att din kropp inte vill mer just nu. Den kanske inte vill gå ner och det är ju ganska vanligt att man just går upp lite när inte kroppen vill mer.
Som i ditt fall du har gått ner så mycket på så kort tid så din kropp vill kanske inte gå ner mer just nu.

Om jag får ge dej ett tips så skulle det vara att sluta banta, bara just nu ett tag och sen ta upp det igen om någon månad, så ska du få se att du går ner igen.

Lått kroppen villa den har ju gjort ett super jobb, lått allt falla på plats med jobb barn och ett normalt liv.
Lev ett liv som du ska göra efter du är klar med din vikt för det ska du veta det är en utmaning det också att sluta banta att äta normalt.
Lev ett normalt liv , stå still i vikt och ta nya tag om någon eller några månader.

Tror din kropp och ditt inre skulle må bra av det.
:)

Svar: Ja men visst så kan det ju absolut vara att den pausar lite. Jag tror inte att den stannat upp for good dock. Jag känner så här att jag inte har någon panik längre för att gå ned i vikt eftersom jag ser så pass normal ut som jag gör idag, men jag kommer inte sluta förrän jag är nöjd. Det har mest också med att göra att det är en livsstilsförändring jag gjort och gör. Men jag lever i princip helt normalt och som jag kommer göra sedan. Jag tror skillnaden sedan är att jag nog kanske inte kommer stå på crosstrainern varje dag, utan kanske 3 gånger i veckan exempelvis. Vad gäller maten och hur hur jag förhåller mig till godsaker och sånt idag ser jag inte så stora förändringar för livet. Men absolut är det viktigt på att fokusera så man inte går upp igen och det är ju så klart så jag får göra så länge det inte går nedåt =) Tack ska du ha =)
Linda

2012-10-08 @ 09:34:33
Veronica

<3 Du är super tjejen!! <3
Alla tycker du är grym! Berättar om dig för många!
Massa kärlek till dig!
Kram Veronica

Svar: Åh men Gud så gullig du är Veronica! Tack så mcyket nu gör du mig verkligen glad. <3 Kram
Linda

2012-10-08 @ 11:58:41
alexandra

tycker inte du ska tänka på bloggen, tänk på dig själv och inte alla måsten... måste förstör och stressar bara

Svar: Ja stress är inte rolgit. Men jag har börjat göra det jag kan när jag kan nu och det känns bättre =)
Linda

2012-10-08 @ 20:58:06
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Pernilla

Äsch, inte ska du ha dåligt samvete för att du inte hinner med bloggen. Du har ju precis börjat jobba efter en lång ledighet - det är fullt normalt att man inte hinner med allt annat då! Vi är många trogna läsare här och vi stannar kvar vare sig om du uppdaterar en gång i veckan eller en gång om dagen! Ta din tid :)

Vad gäller viktuppgången så förstår jag att det är tråkigt, men det är ju trots allt inga siffror att bry sig om. Vad kan det vara? Ett stort glas vatten? :) Har du övervägt att väga dig mer sällan? Kanske varannan vecka? Kanske försvinner pressen av vågen lite då, samtidigt som du får se större resultat? Jag tycker det är jätteskönt att bara väga sig 1 gång/månad. Då slipper jag de dagarna det eventuellt blir lite plus och slipper samtidigt besvikelsen och irritationen :)

Svar: TAck finaste Pernilla <3
Jo jag har funderat på det faktiskt. I alla fall att inte uppdatera vikten i bloggen varje vecka utan kanske varannan. Har dock inte bestämt mig än. Samtidigt så kan jag ibland känna lite press på axlarna eftersom det har gått så himla bra och det är många som kanske fortfarande förväntar sig att det ska gå topp hela tiden. Förstår du hur jag menar?
Linda

2012-10-08 @ 21:09:07
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Anna

Jag känner likadant, att jag inte får ihop vardagen med bloggen. Just nu är vardagen jobb, plugg, träning och så kanske lite bloggande däremellan. Men var inte orolig, vi kommer inte sluta läsa!

Kämpa vidare med vikten bara, den kommer ge med sig förr eller senare!

Svar: Usch du också alltså.. Ja men vi får göra vad vi kan när vi kan antar jag =) Tack du också!! Kramar
Linda

2012-10-08 @ 21:22:09
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Emma 22år | Mamma & grisskötare

LInda sluta deppa nu! Du ser bara grammen. Tänk på alla kilon du faktiskt tappat! Klart vi inte slutar läsa bara för att du har en svacka. Det har vi alla.

Kan "trösta" dig med att det går otroligt segt för mig också nu. Går inte ned någonting typ. Otroligt frustrerande. Och jag är inte ens duktig med att träna som du är.

Kom igen nu! Du är ASBRA och 11kg hit eller dit spelar ingen roll just nu. Du kommer nå ditt mål.

hejja hejja hejja hejja! Kram

Svar: TAck underbara fina du! Jag försöker att se framåt nu bara, det här ska gå bra. Åh du också.. antar att vi platåar lite nu då =/ Men du har helt rätt i att man ska titta på vad man tappat också och inte bara se på nu. Verkligen rätt. Jag bruka ge samma haha, det är leva som man lär som är problemet.
Hejja oss båda!! Kram
Linda

2012-10-09 @ 13:06:51
URL: http://nikoba.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0