Sämsta skämten ever

Här har jag legat hemma i en koma av "efteroperationsvilaochavdankningmedgottenam" lite för länge känner jag. Det har snart gått fyra veckor sedan operationen och imorgon 14 dagar sedan jag tog fotona nedan. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om jag gått upp ett par kilon sedan dess. Så nu får det vara slut på "pralinätande och navelpetande" och återgå till fasta rutiner. Min kirurg har gett mig klartecken för att använda crosstrainern till min stora lycka och jag har kört två pass redan vilka var förvånansvärt lätta, men jag ska så klart inte ropa hej än för då står jag fem minuter nästa gång, för att sedan få total mjölksyra och segna ned i en pöl på golvet.
 
Att bero på pöl så låg jag näst intill i en sådan igår. Jag tog mig hem till en väninna och eftersom både hon och jag mår lite holan bandolan just nu, så satt vi bara rakt upp och ned i tre timmar. Men jag satt i alla fall i solen, så det resulterade i Linda i en pöl då (men nu i en ordentlig bränna). För att klargöra satt jag på rumpan, jag stod inte på huvudet. Inte heller solade jag ärren som man inte ska, så det behöver ni inte oroa er för.
 
Ikväll ska jag med min murmia (mamma) och se på Roddan (Rod Stewart) på koncert (musikevenemang) i Globen (en stor boll som vi i Stockholm är stolta över). Men nu ska jag träna på min kråsstrejner eftersom jag har monster i magen (raaawr) som gör mig lite pigg så här på morgonkvisten (varför har bara morgon och kväll en kvist?).
 
Nej vet ni vad, jag är varken Johan Glans (<3) eller Thomas Järvheden (vilket jag ovan tycks tro) så därför ska jag lägga ned det här inlägget innan ni tror att jag inte bara ätit kola -utan fått i mig kola (bryter ihop i garv och kommer snart på att det var jättetråkigt skämt och inte alls roligt utan en smula allvarligt och faktiskt vid närmare eftertanke inte det minsta kul och stryker över det). Eller eventuellt tror ni jag slagit i huvudet någonstans. Sanning att säga att jag någ en smula litejättetrött och jag tenderar då att tro att jag är komiker. Hm, jag kanske ska skippa den där träningen och bygga upp en liten scen i centrum där jag kan stå och dra dåliga skämt? Nej, nu gick det för långt. Vi avslutar med Godmorgon
 
 
 
 


Kommentarer
Gunnar

Granen har kvist. Rätt säker på att björken också har det men kanske ska fråga runt....

;)

Svar: Haha, ja det har du rätt i, dumt av mig =P
Linda

2016-05-25 @ 08:45:56
Caroline J

Ha ha gumman! Du är go! Skönt att du börjar må bättre. Beundrar dig

Svar: tack fina =)
Linda

2016-05-25 @ 10:14:26
malin

VÄLKOMMEN TILLBAKA hii hii hi kanske lite övertrött

2016-05-26 @ 07:22:33
Martin

Mådde du helt bra här eller :P
Godmorgon och live long and prosper!

2016-05-28 @ 06:24:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0