Efter sändning

Hej allihop! Det blir bara ett superkort inlägg nu eftersom vi ska åka iväg och fira en student. Hemkommen från sändningen i Radio 1 i alla fall och jag tycker det var väldigt roligt och gick väldigt bra. Ikväll kl 19 vet jag att ni kan lyssna på reprisen av sändningen på 101,9 och ev också på webben. Jag tror också att dagens sändning kommer att läggas på deras hemsida under helgen eller om några dagar. Jag säger till så fort den finns ute.
 
Angående gårdagens rispuffar med mandelmjölk så vill jag bara säga att det var supermums, så det kan jag rekommendera för de som vill våga sig på att prova det. Tror också det går lika bra till vanlig mjölk, yoghurt, filmjölk eller annat. Jag hade lite stevia uppe på kan jag också tala om.
 
Ha en fortsatt skön dag i solen (hoppas jag) så hörs vi lite senare. Fler bilder och information kommer också sen.
 

imorgon mellan klockan 10-12, så kan ni höra mig på Radio 1

Idag har det varit en fullspäckad dag och sådana dagar kan vara sköna ibland. Saken gjordes dessutom bara underbart mycket bättre av det otroligt härliga vädret vi haft idag. Jag bestämde mig att åka och överraska min kära make på hans arbete, med en liten medhavd fika. Jag tillät faktiskt mig själv en liten biskvi för 119 kalorier på förmiddagen, för att ha det lite mysigt med honom. Sedan blev det en tur till affären för att införskaffa det som behövdes för kvällen. Vi passade nämligen på en grillpremiär här och det blev en härlig flintastek tillsammans med kalorisnål lyxpotatissallad med vitlökssmak. Jag glömde dessvärre fota maten, så ni får lita på att det var gott bara.
 
 
 
 
I övrigt har vi planerat för en ombyggnation av övervåningen, jag har sökt jobb, klippt Leo, tränat på en låt inför ett dop på lördag och förberett mig för morgondagen. Jag sa det tidigare, men det tåls att upprepas igen -att imorgon mellan klockan 10-12, så kan ni höra mig på Radio 1, Stockholms nya pratradio. Jag kommer då att tala om hälsa, motivation, viktminskning och vad de än vill att jag ska tala om. Vid min sida kommer jag att ha Björn som också kommer att tala om hälsa, men med fokus på den mentala biten. Missa inte det.
 
En fika i det gröna tillsammans med min underbara make
 
Frukost idag blev havregröt toppat med stevia och kanel, samt lite lågkaloriäppelmos. Till detta en rostad smörgås och ett glas C-brus
 
Dagens lunch blev en nudelwok (glutenfria så klart), med citronpeppar och en kopp the till detta.
 
Jag hittade också dessa ljuvliga kex/kakor/mellanmål, eller vad det kallas, idag. De innehåller bara 42 kalorier per kex och är så klart helt glutenfria. Jag har sett något liknande bland vanliga kakor och jag tror det är något man kan använda dels som kaka men dels också som någon snabb och färdig botten till bak? Hur som haver helt underbara så de rekommenderar jag. Tomas smakade också och tyckte de var goda, så de passar för alla, även de som tål gluten.
 
Savoiardi
 
Jag har också köpt dessa idag för första gången
 
 
 
Vårgårda Ris   
Jag tänkte att det kan vara ett bra kvällsmål eftersom de är kalorisnåla, glutenfria och troligtvis ganska mättande. Så det är bara hålla tummarna för att de är goda också. Jag kommer att testa dem med osötad mandelmjölk från Alpro idag. Jag återkommer och berättar om det är nåt jag rekommenderar eller inte
 

 

Nya LEGO DUPLO -För små händer med stor fantasi

Det är en naturlig del i ditt barns utveckling, att undersöka omgivningen genom lek. Genom att leka med LEGO DUPLOS klossar och lek-set, så kan barnet inte bara lleka med former och se på fina färger, utan kan också börja kombinera delar med varandra.
 
 
 
VISSTE DU ATT...
...när barn leker med LEGO DUPLO, utvecklar de sina matematiska färdigheter och begrepp? De blir bekanta med begrepp som längre än, större än, mindre än, runda, fyrkantiga och mycket mer.
 
LEGO DUPLO har många olika byggset för barn i alla åldrar och det finns information att hitta om dem på deras hemsida. Några exempel på byggset är "Bygg och dra - för de minsta" och "Börja bygga" för de lite äldre.
I Bygg och dra - för de minsta, så får barnen en perfekt introduktion till kreativt byggande. Klossarna är extra stora vilket förenklar för en utforskande och skapande lek. Man får 15 färgglada klossar och delar, däribland en vagn som kan dras, klistermärken och blandade extra stora klossar. De extra stora delarna är kompatibla med LEGO DUPLOS vanliga klossar och delar.
 
Produkt
 
I Börja bygga hittar du ett perfekt startpaket till små barn (1½-3 år). Setet innehåller 37 LEGO DUPLO klossar som har mönster och ögon. Bitarna är extra stora och inbjuder till utforskning, lek och skapande. Locket på lådan fungerar som byggplatta och alla delar är kompatibla till vanliga LEGO DUPLO
 
VISSTE DU ATT...
... LEGO DUPLO klossar kallas DUPLO eftersom de är dubbelt så stora som vanliga LEGO klossar samt kompatibla med varandra till 100%.
 
Namnet "LEGO" är en förkortning av de två danska orden "leg godt" som betyder "lek bra".
 
Utvecklande leksaker med hög kvalitet och lång tradition
Ole Kirk Kristiansen grundade LEGO gruppen 1932. Det är ett företag som gått vidare från far till son och som idag ägs av Kjeld Kirk Kristiansen -ett av grundarens barnbarn.
LEGO är en av världens största leksakstillverkare och har gått från att vara en liten snickeriverkstad till en modern global verksamhet, under de senaste 80 åren.
LEGO DUPLO byggleksaker är specialdesignade för barn mellan 1½ och 5 år med stor fantasti men med små händer. Eftersom klossarna är dubbelt så stora som de vanliga LEGO klossarna är de perfekta för ditt barn att inleda sin byggkarriär med. Ditt barn får med hjälp av LEGO DUPLO en möjlighet till skapande, utveckling och att få bygga och upptäcka många sätt att leka på!
 
VISSTE DU ATT...
...en favoritsysselsättning för barn över hela världen är att bygga och välta omkull torn.
 
OÄNDLIGT MYCKET BYGGLÄDJE
Ditt barn lär sig att utveckla sina färdigheter genom lek och skoj. LEGO DUPLO klossar  och lekset kan kombineras, vilket skapar nya och roliga lekupplevelser. LEGO DUPLO växer i takt med ditt barns fantasi och bidrar till barnets utveckling. Eftersom LEGO DUPLO erbjuder oändliga lekmöjligheter, kan ditt barn fortsätta att bygga, skapa och utveckla länge.
 
 
MINA och våra barns tankar kring LEGO DUPLO
Vi har länge haft LEGO DUPLO hemma, då vår äldsta pojke fylle 8 år i  år. Det finns, precis som nämnt ovan, så otroligt många olika variationer och möjligheter till skapande och inbjudande lek att Marcus som fyller 8 år i år, faktiskt tycker om att leka med LEGO DUPLO tillsammans med sin lillebror Oliver (som blir 5 år i höst) än idag. Oliver älskar också LEGO DUPLO och leker med alla olika set de har, som är allt från zoo till polisstation, flygplats, vildmark och bondgård, till by, bilar, fritid, båt och husvagn.
Vår minsta kille Leo, som blir 2 år i september, fick ett startpaket från Buzzador och LEGO DUPLO och det var kärlek vid första ögonkastet. Han lekte och utforskade glatt med bitarna och har från dag ett lekt väldigt mycket med dem. Han har också kommit på att han kan hämta bitar ifrån sina bröders klossar och kombinera med sina egna. Jag har också vänner vars barn i olika åldrar från 1 till ca 8 år, både pojkar och flickor leker med LEGO DUPLO.
 
Jag rekommenderar varmt denna produkt till andra småbarnsföräldrar.
 
 
Mer skoj med LEGO DUPLO online
 
HA KUL PÅ LEKPLATSEN!
Du kan också ha kul olnline på Lekplatsen lego.se/duplo
Det är en spelsida som bygger på ljud och animationer där du och ditt barn kan spela i en trygg fullskärmsmiljö.
 
NYA LEGO DUPLO APPAR
Med de nya apparna från LEGO DUPLO kan du och ditt barn ta LEGO DUPLO glädjen med er - var ni än är. De små gulliga spelen har tagits fram speciellt för förskolebarn och bygger på den unika, färgglada och trygga LEGO DUPLO identiteten. Nyheter annonseras på LEGO DUPLO Facebook-sidan.
 
MER INFORMATION...
På LEGO DUPLO webbplatsen hittar du information om LEGO produkter, noggranna testprogram och produktsäkerhetskrav. Där kan du också läsa mer om hur LEGO DUPLO leksaker främjar ditt barns naturliga utveckling.
 
lego.se/duplo
 
 
 
Vill du veta mer om hur det är att vara buzzador? Skicka en kommentar så ska jag berätta, eller surfa in på buzzador.se
 
Buzzador
 

"inte det är så speciellt roligt att rangla runt"

God förmiddag allihop. En svullen Linda vaknade upp idag igen. Jag är som en stor vätskeblobb just nu och har ingen aning om varför. Men ja, det är inte mycket mer att göra åt det än att vänta ut det.
 
Idag kommer min kära make hem efter att ha arbetat borta under veckan. Det är så klart alltid trevligare att ha honom hemma än borta, så det ser jag fram emot. Dock skall jag spendera kvällen med goda vänner just ikväll. Ni minns kanske att jag var med i en revygrupp förra året? Club 96 heter den och det var första året jag var med.
 
 
Det kommer att gå av stapeln under hösten igen och ikväll är det möte, middag och lite fest för de som kan och vill. Själv kommer jag att åka hem efter middagen. Jag är inte mycket för alkohol nu för tiden. Visst, jag tycker det är gott ibland -absolut. Jag tycker om att ta någon öl, en drink eller ett glas vin. Men det är något som förändrats i min kropp sedan jag tappade vikten. Ja kanske det faktum att jag är så pass liten i kroppen idag i sig -men jag blir onykter på ingenting och jag tycker inte det är så speciellt roligt att rangla runt i fyllan och sedan vakna bakfull nästa dag. Så det är sparsamt och sällan drickande för mig. dessutom innehåller alkohol mycket kalorier så bara av den anledningen är det också bättre att göra det mer sällan än ofta.
 
 
Något mindre bra idag är att jag vaknade med smärta i gallan igen. Det är också något jag skrivit om tdigare, men inte vet om ni minns? Jag har efter viktminskningen fått gallsten och på ultraljudet i februari så visade det sig att jag hade ordentligt många stenar som ligger och smärtar då och då. Dock har jag varit befriad -tack! från gallstensbesvär sedan i februari, så jag har nästan inte ens tänkt på det faktum att läkaren fortfarande inte hört av sig som de sa att de skulle göra. Men nu hade jag ordentliga känningar med efterföljande småkramper på morgonen idag, så vi får se vad som händer. Hoppas jag ska slippa anfall i alla fall.
 
Dagens frukost 
Lätt aprikoskräm med psylliumfrön, smörgåsar och ett glas osötad mandelmjölk.
Det här brödet är det glutenfria från schär, som heter pan-carré. Superbra kaloriinnehåll med sina 46 kalorier per 20 gram och dessutom smakar brödet kanongott rostat. Jag äter 99% av gångerna brödet utan pålägg och doppar det istället gärna i min yoghurt, mitt the eller min kräm, men detta kan faktiskt avnjutas även odoppat och helt otoppat. Så jag rekommenderar det
 
Pan Carré
 
Idag kommer jag att ge er två stycken annorlunda blogginlägg. Det ena är en recension av mina bikins från To Die For och det andra är ett Buzzadorinlägg gällande Lego Duplo. Men först ska jag njuta en kopp Grönt vaniljthe och sedan ska fryslorten jag ta en dusch så jag får upp lite värme i kroppen
 

galet svullen...

Något som är högst irriterande för mig, är att jag tenderar att lägga på mig vätska i kroppen emellanåt. Riktigt varför det händer kan jag inte svara på. En av de jobbigaste sakerna med detta är att det oftast är i benen som den här vätskan tycker att den ska samlas och irriterande nog och utan att jag har minsta aning om varför, så har just detta hänt mig, just nu. Det värsta när detta händer är att jag verkligen inte ser klok ut. Jag får ridbyxlår utan dess like. Så jag får snällt ta en vätskedrivande nu och hoppas innerligt att det försvinner tills imorgon!
 
Något positivt är att jag fått igång surfplattan nu i alla fall.
 
Och sist men inte minst så har jag hittat en bild på nåt som får det att vattnas något galet i munnen, men som man inte (bu) kan äts när man ska hålla eller gå ned i vikt (bu igen)
 
 


Min dag och massa bilder

Här har det grejats för fullt idag. Jag har varit och hämtat ett par byråar, träffat min väninna Jessica (<-- länk), städat, handlat och hämtat barn.
 
 
Det blev lite balkongmys med barnen till middagen. Det är så skönt nu när det är så pass varmt ute att man kan sitta ute och äta trots att det inte är sol som ligger på.
 
 
Jag har ju väldiga problem med att hålla värmen som ni kanske minns? (jag ska berätta om det vid ett annat tillfälle) så när det är varmt nog för mig så brukar de flesta andra tycka att det är skönt också. Och visst börjar man vittra sommar?
 
 
Något annat som får det att verkligen kännas som om sommaren står för dörren är att klockan är strax efter 19, solen skiner, det är nästan 19 grader ute och alla barnen på gården är ute och leker tillsammans. Underbart.
 
Jag vet hur jag ska spendera min kväll ikväll. Jag har nämligen fått hem min första surfplatta. En samsung Galaxyplatta och jag är helt överlycklig över att äntligen ha den hemma -då den varit restad så länge att jag har fått vänta nästan en månad på den. Men nu är den äntligen här och sedan ska jag lägga mig i sängen och pillra med den. Men först tror jag att jag ska mysa med en film och kanske lite popcorn till det. Tomas arbetar borta den här veckan, så jag får roa mig bäst jag kan.
 
I övrigt håller jag på att fixa med min offentliga facebooksida för Goingsmaller. Man kan förvisso följa eller adda mig på min privata facebook, men tänkte att det kan vara bra att göra en sida offentlig istället, som man kan gilla. Där kommer man kunna se massa uppdateringar, foton som är samlade osv. Man kommer givetvis också att kunna ställa frågor, få direkt kontakt och sådant. Tills vidare hittar ni mig på min vanliga facebooksida: https://www.facebook.com/lindaskimra så säger jag till så snart den andra är färdig.
 
Till lunch idag gjorde jag en egen nudelsoppa med Shiratakinudlar, rökt kalkon, minimajs och lätt naturell yoghurt. Det är enkelt och supergott. Jag kryddade på ganska ordentligt också så det blev en smakrik nudelsoppa. Fördelen med Shiratakinudlarna (förutom att de är glutenfria) är att de innehåller så extremt få kalorier. 100 gram innehåller endast 10 kalorier. De går alldeles utmärkt att använda som kalla nudlar i sallader, som substitut och lättare alternativ för pasta om man vill det, eller just som nudlar.
 
 
Till middag körde jag på en kycklingwok. Jag tog då wokgrönsaker och stekte på i kryddor. Sedan hade jag i färdiggrillad kyckling (men brukar oftast steka på fryst kyckling till) och toppade sedan detta med en tacosås med mellanstark smak. Nyttigt och gott, samt kalorisnålt
 
 
Något annat kalorisnålt jag vill rekommendera er är Galiamelon. Jag har blivit väldigt mycket för melon på sista tiden. Oftast är det vattenmelon jag äter, men de hade så bra pris på galiameloner så jag passade på. Med sina ca 30 kalorier per 100 gram så gör den melonen perfekt som mellanmål, utfyllnad eller godis. Melon är dessutom bra för kroppen, läskande och innehåller bra socker och mycket vatten
 
 
Innan jag slutar tipsa och berätta om mat för idag så måste jag bara få berätta om att jag för första gången någonsin var och åt glutenfri pizza på Pizza hut. Jag hade ingen som helst aning om att de hade glutenfria Pizzor, men till min glädje så hade de det och jag fick njuta gott jag också. Jag tog en glutenfri Hawaii och det var den bästa köpepizzan ute som jag ätit hittills. Så grattis till oss med celiaki som inte visste att det fanns glutenfritt där
 
 
Leo och jag vinkar hej då för nu, så hörs vi snart igen
 
 

Frågestund i bloggen!

Jag får ofta frågor angående mat och träning, motivation, längd, vikt mått, klädstorlek och allt annat man kan tänka sig. Med anledning av detta så har jag bestämt att det nu åter igen är dags för en frågestund i bloggen. så I DETTA blogginlägg (helst) så är det bara börja fråga, så ska jag göra en sammanställning om ett par dagar där jag försöker besvara så många av era frågor så utförligt som möjligt.
 
Jag skulle vilja be att få tcka så mycket för all pepp jag fått från er, här i bloggen och på facebook, angående mitt inlägg gällande benen igår. Nej det stämmer -det var inte så lätt att visa upp dem. Men när jag gör sådana saker så är det för att hjälpa andra och eftersom det inte finns något bättre än att få hjälpa andra att må bra (tycker jag), så bjuder jag på det. När det eventuellt blir aktuellt för en operation så kommer jag -liksom jag gjorde med magen, att ge er bättre bilder.
 
Idag har jag massa saker att göra. Jag ska söka jobb, träffa en väninna, storstäda samt fixa med min nya facebooksida tänkte jag. Snart kommer bloggen också att få en ny design av en jätteduktig tjej. Mer om det och henne får ni veta längre fram. Tills vi hörs lite senare idag så önskar jag en fin dag och lämnar er med en bild på dagens frukost
 
Lätt aprikoskräm med psylliumfrön, galiamelon, äpple med kanel, c-vitamin med blåbärssmak och en kopp varm choklad
 

Mina ben

Jag har varit på en bedömning av huden på mina ben. Det var på Sabbatsbergs sjukhus inne i Stockholm. Min läkare skickade en remiss för korrigering av extrahuden på benen och jag fick svar på remissen att jag skulle få träffa en kirurg för bedömning. Hon sa att det var mycket hud och att hon verkligen skulle vilja hjälpa mig med det, då det fanns mycket goda skäl till det.
Det som kan bli ett problem i det hela är att landstinget inte brukar godkänna andra operationer än buken -om man inte har någon ordentlig anledning som skulle göra att de måste fixa huden. Jag vet inte om jag har det.
Vad jag vet är att jag är viktstabil och har ett normalt BMI och det borde kunna underlätta, kan tyckas. Liksom också det faktum att jag kämpat ned vikten själv. Dock sa kirurgen att dessa faktorer dessvärre inte spelade någon roll och att vad gäller att jag gått ned i vikt själv och inte via operation, så kunde det näst intill kanske stjälpa mer än hjälpa. Anledningen till just det sa hon är att de annars kan anse att det pga operation är landstingets "fel" att personen fått extrahud, men om jag går ned själv så är det ju mitt "fel". Med det sagt så betyder det INTE att om man gjort en GB-operation så hade man fått fixa huden, då reglerna är samma för alla.
 
Så just nu väntar jag på svar och jag håller tummarna så hårt att de blir blå, för att ha all den extrahuden på benen som jag har är INTE roligt
 
Vill inte visa hela härligheten för er så ni får hålla tillgodo med denna suddiga och beskärda bild. Kom då ihåg att den heller inte visar allt
 

Här är jag!

När tiden bara går och bloggen står, då kan det vara lätt att man blundar lite extra för att göra det man bör -nämligen komma igång med alla uppdateringar som vanligt. Jag tänkte här göra en liten sammanställning på vad som hänt på sista tiden så att jag kan hämta upp igen och börja blogga varje dag.
Som ni märker har jag haft en liten bloggpaus. Dels är det eftersom jag mentalt faktiskt kände att jag behövde ta en paus efter allting, men dels också för att det blev så stort tryck på min facebooksida att jag varit tvungen att lägga den mesta av min kraft där. Ni är välkomna dit eller hit, vilket som passar er bäst.
 
Vi börjar med det som de flesta av er kanske undrar om: vikten. Det går kanon med vikten. Jag har gått ned ett kilo till och ligger nu oftast mellan 54-55 kilo och pendlar fram och tillbaka. Jag ska börja med upptrappning av kalorierna nu också. Under min viktminskning (mellan 130-60 kg) så räknade jag inte kalorier, som ni kanske minns att jag berättat? Jag tänkte på dem och valde gärna kalorisnålare alternativ -men mer tanke än så och lätt överslagsräknande (för att hålla mig kring ca 1300) gjorde jag inte. När jag nådde mitt första viktmål på 60 kilo (7 januari) så satte jag ett nytt mål på ca 55 kilo och började räkna kalorierna för att veta hur mycket jag egentligen åt per dag (för att göra detta så rekommenderar jag viktklubb.se). Sedan dess har jag stadigt (utom med vissa undantag då det så klart inte fungerat att räkna) räknat kalorierna. 
 
Men att leva på 1300 kalorier om dagen resten av livet är inte hållbart och dessutom är jag klar med min viktminskning. Därav är det nu dags att trappa upp kalorierna tills jag kommer till nivån för att hålla vikten, vilket är ca 1700 kalorier. Upptrappningen ska ske med 100 kalorier i veckan, från och med nästa vecka. Nu har det varit att ligga stadigt och verkligen nå kalorimålet alla dagar. Så det kommer ta ca 4-5 veckor att nå målet (om jag inte lägger på mig på vägen så man kan få sakta ned och ta ökningen med 50 kalorier i veckan istället). När jag väl kommit till 1700 så ska jag ligga stadigt på det i ca 3 månader, innan jag kan börja släppa på räknandet.
 
För att få hjälp med detta så det görs på rätt sätt och hälsosamt som själva viktminskningen, så gick jag till en dietist och det är tillsammans med henne som planen för ökningen har gjorts. Jag hade också kollat detta tidigare med den dietisten som var med på resan till portugal. Därav vet jag att detta är det riktiga sättet att göra det på för bästa resultat. Jag har dock blivit varnad om att jag i början kanske lägger på mig ett par kilon, men att jag inte ska bli rädd då det bara kommer vara vätska som kroppen sedan kommer kunna göra sig av med. Jag ska hålla er uppdaterade om vikten med foton och så klart siffror.
 
Senaste bilderna på mig
Hos mina svärföräldrar
53,9 kg
 
Vad gäller övriga livet så är det en mix av mycket och lite som händer på samma gång. Jag har varit med lite i tidning och på radio på sista tiden och nu på fredag den 31:a så kan ni höra mig i Radio 1 (101,9) där jag kommer vara med mellan 10-12 och prata om vikt och hälsa, motivation och målsättning. Har jag förstått saken rätt så kan man också ringa in för att ställa frågor och få hjälp. Det ser jag fram emot. Jag har också gjort en intervju i Radio österåker (länk till detta kommer) vilket var väldigt roligt.
Däremot har jag ännu inte hittat något arbete.
 

 
Jag har också varit och vägt mig på Itrim igen. Ni kanske minns att jag gjorde det tidigare? Jag gjorde det nu eftersom jag gått ned ytterligare lite i vikt och ville kolla att allt såg bra ut och att jag inte blivit av med musklerna utan med fettet. Resultatet av detta var bra. Alla musklerna finns kvar och ytterligare fett har jag blivit av med. Så här ser resultatet ut av den nya vägningen (juni, augusti, oktober, november och maj är alla från Itrim, medan den i mars gjordes hos Elena Malmfeldt)
 
 
 
Detta är bara en liten sammanfattning av sista tiden och det är mycket mer jag ska berätta om och skriva till er -så jag kommer att få dela upp det i flera inlägg så det inte blir så mycket att läsa i varje. Nu ska jag ut och handla till min älskade mamma som fyller år idag
 
 

Artikel om när jag blev förgiftad!

Jag vet att jag inte skrivit nåt på sista tiden, men här kommer snart att komma upp ett inlägg om mina fina bikinis (från To die for, som jag även lottade ut), ett inlägg om en glutenförgiftning jag fick (vilket är en av anledningarna till att ni inte hört av mig på ett par veckor), samt att ni ska få veta massa spännande saker som är på G. Bland annat ska jag berätta för er om när ni kan höra mig på radio
Tills vidare så lämnar jag er med en länk till en artikel på matnyttigt.se, där jag intevjuades angående min celiaki (glutenallergi) och förgiftningen jag fick när jag åt gluten för en dryg vecka sedan. Vi hörs igen i helgen!
 
http://www.matnyttig.se/celiaki/1564-linda-at-gluten-trodde-jag-skulle-doe
 

Inte bra, mycket roligt och tusen bilder

Tiden flyter förbi snabbt och jag tänkte att det är dags för att uppdatera här nu när jag landat efter en vecka i Portugal och äntligen har friska barn igen. Hela veckan har nämligen gått ut på att ta hand om influensabarn och magsjuka. Så roligt hade jag det efter semestern. Samtidigt ska jag inte klaga, brun och med lite värme i själen efter en underbar semester blandad med träning och sol.
 
Vad gäller vikten så går det bra. Jag väger 55 kilo precis som jag ska och jag håller mina mått. SÅ jag är väldigt nöjd och glad. Men oj så svullen jag var nere i Portugal. Jag blev nästan rädd att jag gått upp i vikt ett tag, men det visade sig att det var värmen för dgen efter vi kommit hem så var svullnaden bortblåst och allt som vanligt.
 
Vad som INTE är bra är att jag fortfarande är arbetslös. Jag har sökt massa arbeten men vad gäller arbeten inom hälsa och kanske hjälpa folk med vikt och sådan, det vet jag inte riktigt vart jag ska söka. Jag skulle kunna göra föreläsningar och liknande, samt köra lite coaching efter egen erfarenhet. Dessutom arbetade jag ju som försäljningschef och kundansvarig då mitt kontor lades ned, så jag kan ju även sälja. Jag är också sångesrka, kan göra statistjobb, voiceovers, speakovers osv. I övrigt så är jag öppen för det mesta så om någon vet något, har något tips eller råd så mottages detta gärna! Maila mig i sådana fall på goingsmaller@gmail.com
 
Och så till en liten rolig avslutning på detta inlägg: Imorgon bitti så ska jag iväg på bedömning av mina ben! Det betyder att de ska titta på benen och avgöra om de vill hjälpa mig med dem eller inte -så håll gärna tummarna för mig imorgon.
 
 
RSS 2.0