Clownyra...!

Jag tycker att vi har nått en alldeles ny punkt av dumhet nu när 'clownerna' härjar runt. Jag är fullt medveten om att de allra flesta av de här clownerna troligtvis är ungdomar utan vett, men samtidigt finns det ju faktiskt de som har riktiga vapen med sig när de hotar folk och som inte bara trängt sig in men också faktiskt gett sig på folk på riktigt. Jag läser kors och tvärs om vart i landet de härjar runt och hur det påverkar.

Jag tror att de flesta som deltar i dessa kretsar tycker att det är "clown-pranks" MEN ni GLÖMMER att ni skrämmer främst barn och ungdomar! Det finns många redan som inte varken vågar gå ut och leka eller vågar gå till skolan. Många av de här barnen kommer inte glömma bort det här om ett par månader heller. Kanske gör de flesta det, men vissa kommer att bli svårt traumatiserade för resten av sina liv. Jag undrar; är det verkligen det ni är ute efter när ni går runt och har roligt på att skrämma och hota folk? Vill ni att andra ska råka illa ut på grund av saker som sker (misshandel, våldtäkt osv) för att polisen är ute och letar efter clowner som givetvis försvinner sekunder efter de skrämt någon?

För att inte tala om hur oansvarigt många beter sig kring detta. Jag förstår fullkomligt känslan av att vilja gå ut och "slå ned dem" och sådant, speciellt för oss med barn eller som känner instinktivt att vi vill skydda. Men problemet här blir att vi triggar varandra och tillslut kommer någon av de som endast klär ut sig på skoj, att råka riktigt illa ut.

Snälla tänk ett tag till innan du följer med ut i gummimask. Fundera på om du vill riskera andra människors liv. För även om du bara ska ut och skoja genom att stå i nåt hörn och skratta elakt så är det liv du leker med. Vem vet vad en traumatiserad människa tar sig till med sitt eller andras liv? Kanske någon ser dig och krockar med bilen? Kanske hinner polisen inte stoppa misshandeln som inte bara leder till skadade själar utan faktiskt även ofta till döden? Tänk ett tag till innan du går ut med clownmasken första gången, andra gången eller redan har gjort det. Gör det inte igen. Gör det inte alls. Alla liv är värdefulla -även ditt kära "clown", så riskera varken ditt eller andras liv

-ta hand om dig, om er, om varandraKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0