STORA saker på gång -bra nyheter

Hej alla fantastiska läsare! Idag är det en spännande dag. Idag ska jag och Tomas göra något aktivt och stort för vår (och barnens) framtid. Jag kan inte än berätta vad det är men kan inte ni snälla tänka på oss idag och hålla tummarna för att det som eventuellt är på gång kommer att gå vår väg? För det vore jag extremt tacksam. Så snart jag kan kommer jag att berätta för er vad det gäller så klart.
 
Imorgon har jag också nåt oerhört spännande på gång. Men imorgon gäller det mig och min framtid och redan i eftermiddag/kväll eller senast imorgon bitti så kommer jag att berätta vad det är, så att ni får följa med på hela den resan från början. Så glöm inte att hålla utkik här i bloggen efter det.
 
Jag kommer också snart att göra en lite spännande sak som jag hoppas att i alla fall en del av er kommer att uppskatta. Är det någon av er som följer mig som tycker om fantasy till exempel? När jag säger fantasy så menar jag inte enbart att se Sagan om ringen, utan jag menar mer sådant som har med fantasy i alla former att göra? Om ni tycker om (eller inte tycker om) sådant så berätta gärna bland kommentarerna vad ni gillar och kanske gör. Själv så älskar jag fantasy och sci-fi. Jag tycker inte bara om att se det på film utan tycker om att rita, rollspela, läsa spännande saker och böcker och bara allmänt gillar det. Jag syftar inte bara på sagan om ringen, nej jag älskar givetvis sådant men jag älskar också star wars, star trek, marvel, serier som once up on a time, the vampire diaries och så vidare. Berätta mer än gärna om ni har sådana saker ni tycker om.
 
Jag ska mitt i allt det roliga avsluta det här inlägget med en positiv sak och en negativ sak. Jag börjar med det negativa och det är att jag just nu är inne i ett fibromyalgiskov från en annan planet. Eller nja, kanske inte, men tillräckligt stort för att varje steg jag tar är en plåga. Jag klarar inte av att träna fast jag vill. Härom dagen försökte jag stå på crosstrainern, se bild nedan, men efter ca tio minuter fick jag inse att det inte alls skulle gå och därför  kliva av. Jag har heller inte orkat promenera som jag vill. Jag känner mig oerhört frustrerad och ledsen över att det är så här. Jag har inte heller "gått ut" med att jag fått sjukdomen utredd tillslut men det är eftersom jag kände att jag inte ville göra ett så stort drama av det. Tyvärr kan det bli så ibland när man är offentlig, att allt man säger blåses upp enormt mycket. För att klargöra -fibromyalgi betyder kort sagt att jag har extremt ont i hela kroppen samt att jag är trött i sinnet. Det finns massa lätt information på Fibromyalgiförbundets hemsida (<-- länk för den nyfikna). Men, det beror inte på min viktminskning. Jag har inte, jag understryker inte, fått sjukdomen för att jag har gått ned i vikt eller levt fel. Jag har haft den sedan jag var liten och den har smugit på mig i flera år, men tillslut brutit ut med full kraft.
 
Den goda nyheten: Jag öppnar snart min youtube kanal. Där kommer ni kunna se massvis med klipp med information om bland annat vikt och hälsa, men även min SÅNG och andra saker jag tar mig för. Min fråga till ER är: Innan jag släpperkanalen, vad vill ni se och vad tycker ni att den ska heta? Jag har ett namn jag funderat på, men önskar era tankar
 
Med nya träningskläderna
 
Marcus fotade mig när jag tränade
 
Tyvärr orkade jag bara ca 10 minuter innan jag fick lov att kliva av och då var jag totalt utmattad. Men 10 minuter är bättre än noll minuter och jag försöker att vara positiv ändå och hoppas så klart att ni kan vara det också när ni får till någon form av träning -även om det inte är vad ni tänkt er
 
Vi avslutar med lite Tacos som vi avnjöt i helgen. Inte förvånande kanske att det är hela familjens favoritmat. Tacos har faktiskt blivit lite av folkets favorit. Har ni någon annan favoritmat så tipsa gärna!
 
 
 


Kommentarer
Lisa

Snabb kommentar bara: Så himla smart med muffinsform som uppläggningsfat! Så slipper man allt skickande av skålar fram och tillbaka utan har (nästan) allt på ett bräde. Grymt!

2016-04-05 @ 10:53:50
URL: http://prinsessanadara.blogspot.se/
a n n i k a

Gott!

2016-04-05 @ 20:05:20
URL: http://blogofphoto.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0