Det har gjort mig ont

I måndags så spenderade jag hela eftermiddagen på akuten. Anledningen till det var en extrem huvudvärk jag haft i tre dygn och den vägrade ge med sig. Enligt sjukvårdsupplysningen var jag tvungen att åka in för att utesluta att det var något farligt. Efter en lyckad röntgen av huvudet samt ett ryggmärgsprov så kunde skicka hem mig. Jag fick citodon för att ha nåt relativt starkt som skulle kunna hålla huvudvärken i schack. Men det fungerar inte till mitt stora förtret och jag har med andra ord huvudvärk varje dag just för tillfället. Det är få saker som är så uttröttande som en konstant huvudvärk.
 
Jag har lite smått kommit igång med min träning igen, efter några månaders stillestånd. Det har gjort mig ont att jag inte klarat av att vara aktiv som jag velat, som min sjukgymnast velat och som min kropp önskat. Jag hoppas att energin är på ingång igen och att jag åter skall kunna ta kontroll över mitt välmående. Jag skall berätta närmare snart, då jag känner mig redo.
 
Jag hoppas att ni alla kan njuta av värmen och att sommaren börjar visa sig. Vad ni än gör så glöm bara inte hur värdefulla ni är -bara för dem ni är
 
 

Sanningen att säga är att jag bryr mig väldigt mycket

Ni är så många som mailar och skriver fina kommentarer till mig och jag blir verkligen rörd och jätteglad för att ni tänker på mig. Jag lovar att min blogg inte är en dagslända, även om det kanske verkat som om jag nådde mina mål, lovade att stanna men sedan inte brydde mig och försvann.
Sanningen att säga är att jag bryr mig väldigt mycket. Varje dag tänker jag att jag borde blogga -ger er svar på era tankar och frågor. Men jag blev sjuk i höstas (inte på grund av vikten, så det är ingen ätstörning eller så) och jag har inte riktigt orkat tänka på så mycket mer än att hålla mig flytande. Jag ska berätta mer ordentligt så småning om. Men bakom allt negativt finns också positiva saker, saker jag lärt mig om mig själv och värdet av livet i sig. Jag kommer snart att påbörja ännu en resa som jag hoppas att ni kommer vilja följa och jag hoppas att jag med detta också kommer att kunna nå och hjälpa fler människor än jag gjort än så länge. 
Jag lovar att jag inte är borta och ni är inte bortglömda.
 
<3
 
 
RSS 2.0