Nu tändas tusen julejul

Jag sjunger "Nu tändas tusen juleljus". Jag sjunger både lead och stämman i denna versionen. Musik och berbetning är gjort av Tomas Wallin
 
 
 

Vill ni hjälpa mig med en sak?

Vill ni möjligtvis hjälpa mig med något? Jag brukar aldrig be om hjälp men nu tänker jag vara fräck nog att göra det. Jag har celiaki (glutenallergi) och det är är dyrt att köpa glutenfritt. Jag är nu med i tävling på Intagram där man kan lägga upp sin julbild på glutenfritt och den med flest likes på bilden på instagram den 31:a December vinner 1000 kr att handla glutenfritt för. För mig är det mycket pengar. Så om ni orkar och vill så får ni gärna gå in och gilla min bild på Instagram (den med pepparkakorna, skumtomtarna och rompralinerna) så kanske jag har turen att få lite extra pengar till pasta eller nåt trevligt.
 
Här är länken till min profil: http://instagram.com/skimralinda ni kan där se alla mina bilder och också den aktuella bilden (den jag också visar nedan).
Här är en direktlänk till bilden: http://instagram.com/p/iGrBkyiu75/
Tack snälla alla som vill hjälpa till
 
 
Jag har nu hittat mina kläder inför jul och nyår -vilket känns så himla roligt. Jag tror det är första året någonsin som jag hittat kläder så här i förväg! Jag är verkligen så nöjd. Bilderna är dessutom tagna nu i förrgår, så de är nya som jag lovat att ni skulle få
 
 
Detta blir på julafton
 
Den här kör jag på nyårsafton. Så matchar jag ev med en svart glittrig bolero till den. Eller har någon tips på nåt annat att ha till? Borde jag ta en schal istället och i sådana fall i vilken färg? Jag har vit, svart, grön, lila, turkos/ljusblå och rosa/beige.
 
Igår var det julshopping -vilket är en av årets höjdpunkter. Vi är på väg att åka iväg på det nu också. Lite bilder från igår
 
Lite lagomt trött så där, haha
 
Mys med morfar
 
Gårdagens jag
 
 
 

Jag är rädd -men det är STORT!

Tiden rusar på som aldrig förr -men vad ska man säga, det är ju december trots allt. Jag ska ta ordentliga foton här hemma så ni får se hur det blivit med allt julpyntande och så.
I övrigt kikar jag nu in för att ge er mina senaste uppdateringar och det är dels att jag håller vikten som  jag ska (jag lovar att se till att ni fåt nåt foto snart, men glömmer själv att fota så det senaste jag har tagit är tyvärr det ni fick i senaste inlägget).
 
Men det nya och VIKTIGA är att jag bestämt mig för att verkligen kasta mig ut för stupets kant nu. Jag har HELT slutat räkna kalorier nu och äter och ska träna enligt "sunt förnuft" och precs som det ska och bör vara (jag gör inget annat istället heller, som diet, lchf, propoints, modeller osv, utan bara sunt förnuft understryker jag). mina hjärtan, håll tummarna nu för att jag fortsätter att hålla vikten när jag nu åter ska -tänka själv. Det är NU det blir läskigt. Det är nu jag kastar mig ut, utan livlina. Det är nu det kommer märkas vad jag lärt mig och inte lärt mig. Heja mig, ja, jag får säga det. Heja mig!
 
Julhandling med Marcus. Mys!
 
Min sista julgottetalrik som jag åt medan jag fortfarande räknade kalorier (dag 2 idag utan räkning så det är bambi på hal is fortfarande. En sådan här talrik skulle jag inte våga göra mig idag till exempel haha)
 
Dagens lunch, grönsaker i ugnen, egengjord sås och grillad kyckling. Kalorierna i detta? Noll aning!
 
 

!Nu och då =D

Gud så snabbt tiden går -Julafton närmar sig med stormsteg och det är ju helt underbart. Det finns ingen bättre tid på året än julen tycker jag. Jag ska njuta av den här julen på alla sätt. Förra året var jag lite mer restrektiv i hur jag åt, eftersom jag ville gå ned i vikt och dessutom skulle göra bukplastiken den 18 december och ville då så klart inte råka gå upp nåt innan dess.
Nu vill jag så klart inte gå upp något nu heller och kan med glädje säga att jag fortsätter att hålla min vikt då jag kontrollerar och det är så himla skönt. Det bekräftar för mig både att jag lever som jag bör, äter och tränar med bra balans. Nu har jag varit viktstabil i 9 hela månader och har ökat maten till normal nivå och har hittat synnergin mellan min mat och träning på ett sätt som fungerar bra för mig. 
 
Imorgon är det Lucia och 11 nätter kvar till jul. Lucia är ju en av decembers mest underbara dagar tycker jag. Barnen har firande på skola och dagis som ska bli supermysigt att gå på och på lördag funderar jag på att gå på kyrkans luciakoncert, det är alltid så vacker musik. Förra året såg det ut så här hos oss vid den här tiden på året:
 
Dagen före Lucia bakade vi bullar
 
Lussekatter och pepparkakor till julkalender och luca på tv på Luciadagen
 
Hittintills har vi inte bakat bullar men härom dagen så bakade vi i alla fall rompraliner
 
Jag har också snart pyntat klart. Det bästa som finns är julens alla lampor och dekorationer
 
 
På lördag blir det så mysigt också för då kommer min syster och min svåger hit på middag och det ska bli så himla mysigt. Dels tänkte vi köra hemgjord pizza på plåt, samt ta ett glas vin på kvällen då spelar brädspel tillsammans och bara har det så himla mysigt.
på söndag skall det julhandlas massa. Även idag nu efter lunch är jag på väg att åka till ett stort köpcentrum för att handla lite. Jag älskar att julhandla -gör ni?
 
Hur ska ni fira lucia mina fina läsare?
 
 
 

Julkalender lucka 1

Idag är det första december och första advent. Det betyder att vi får äran både att öppna en lucka i kalendern men också att få tända det första ljuset i staken med 4. Finns det nåt mysigare? Nu är det jul igen
 
Julkalender bild 1
 
 
RSS 2.0