Ja just det

Jag insåg just en sak som har förändrats radikalt nu när jag har tappat så mycket vikt. Förut så använde jag i princip aldrig "riktiga" kläder hemma. Jag hade alltid på mig pyamas eller mjuksibyxor och t-shirts och sånna där saker. Hade jag satt på mig nått för att gå iväg någonstans så bytte jag om det första jag gjorde när jag kom hem och det var egentligen inte förrän jag skulle gå någonstans som jag faktiskt klädde på mig heller. I ärlighetens namn kunde jag gå i pyamasen hela dagen om jag bara skulle vara hemma. Det var för att det var inte bekvämt med kläder. Det var inte skönt att bära kläder egentligen. Undantag var om jag hade på mig leggings för då bytte jag oftast bara till någon stor ocg pösig tröja/t-shirt eller så, men hade jag jeans eller något, vilket jag tyckte var ett onödigt ont, så bytte jag dirrekt.
 
Nu går jag upp på morgonen och byter om på en gång. Sedan har jag på mig mina kläder hela dagen. På kvällen byter jag oftast om efter jag tränat och duschat. Men jag har alltid kläder på mig. Jag går aldrig runt i pyamas och jag byter inte kläder när jag kommer hem. 
 
Jag har inte tänkt på det förut, utan kom på det nu när jag tänkte att jag strax ska träna och ska byta om, att jag ju faktiskt har samma kläder som jag satte på mig idag. När jag vaknade.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0