Inte lika glad idag

En ny dag med strålande solken och det är ju fantastiskt underbart. Jag känner för att bara sola och bada och ta det lugnt. Synd att jag är en sån badkruka, haha. Men jag tycker inte det är skönt att bada om det bara är 20 grader i vattnet, så då låter jag hellre bli. Men drömma kan man ju. Jag tror i alla fall att jag skulle känna mig en hel del mer bekväm på stranden nu än de senaste 9 åren.
 
Igår kväll fick jag en riktig självbildsdepp. Det var ett bra tag sedan nu, jag tycker min kropp varit så duktig men igår kände jag mig bara tjock, sladdrig, dallrig och enorm. Det var inte så roligt. Idag känns det bättre men det är en del av känslan som sitter kvar. Jag ska försöka komma förbi det dock, jag tror det är bättre att ha en positiv känsla och älska den kropp man för tillfället har.
 
Jag känner mig inte alls lika fin som igår, men det får duga
 


Kommentarer
Annika

Du är ju så fantastiskt fin!
/mor

Svar: Tack mamma <3
Linda

2012-07-28 @ 12:43:31
smulan

Du är JÄTTEFIN!! Men jag känner igen känslan du har. Att man ena dagen känner sig så fin och nästa känns det som man gått upp 100 kg och på nåt sätt har hela ens jag blivit fulare:( Men det går över. Det är en del av resan, imorgon känner du dig som dig själv igen:)
Kram

Svar: Ja det är väl som du säger, att det är en del av processen. Det går oftast bra för mig i alla fall, men ibland går självkänslan i botten.. Tack för peppningen. Kram
Linda

2012-07-28 @ 14:02:12
URL: http://blogg.amelia.se/smulan
Pernilla

Du är jättefin! Men jag tror alla får sådana dagar - där man känner sig tvärtom. Gud ska veta att jag har sådana dagar flera gånger i månaden. Men håll ut - snart har du en bra dag igen - för de kommer också!

Svar: Tack så mycket Penilla. Ja det är nog som du och smulan säger, att man har så då och då. Kanske har de "ferfekta" också sånna dagar? Ja det är väl bara härda ut antar jag =) Hoppas dina sånna dagar försvinner fort tunnis ;-)
Linda

2012-07-28 @ 15:16:18
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Haha, tunnis! Det är ju kul att höra, men jag känner mig inte riktigt så :) Har börjat inse att armar och ben har blivit rätt smala, men magen?! Vad händer med den? I.N.G.E.N.T.I.N.G! Säkert någonting, men det går sakta nu :D Tänk om man kunde spola fram tiden lite, det hade varit skönt när man har sådana "allt är fel på mig"-dagar. Åtminstone för att kunna se att det blir bättre en dag :)

Svar: Jag förstår dig precis, jag känner så med hela kroppen just nu. Men på bilderna jag sett så ser du i alla fall SMAL ut och det kanske alltid är nått =) Jag menar ta mig till exempel, jag är jättemycket mindre än förut, men det syns ju att jag fortfarande är stor, så jag kan inte gotta mig åt det i alla fall =P. Men samtidigt så är det ju fortfarande så att det man själv tycker är ju det som det handlar om så oavsett vad folk säger så tycker man ju som man tycker. Jag tycker du är fin i alla fall =)
Linda

2012-07-28 @ 18:10:07
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0