Den stora skillnaden

Onsdag har kommit, det betyder att dagarna går. Mina dagar just nu (då det inte är helg) går ut på att arbeta, hämta barnen och sedan få ihop kvällarna med matlagning, handling, barnläggning osv. Men lite träning ska jag nog hinna med tänker jag och har sakteliga ställt mig på crosstrainern igen.
Igår körde jag ett påass på 55 minuter. Först tänkte jag att jag skulle köra på i fem minuter till eftersom jag inte var för trött, men jag hade redan stått på crossen till två stycken avsnitt av f.r.i.e.n.d.s och det var dags att lugna ned sig inför natten, så jag hoppade av. Med tiden på crosstranern blev det lite mer än 20.500 steg också och det är något jag siktar högt på nu. Tack och lov är det så att jag har börjat arbeta på ett jobb där man står och går hela dagarna. Det är inte så fysiskt ansträngande, men det är heller inte att sitta hela dagarna, vilket känns bra.
 
Under veckan som har gått har jag funderat mycket kring min vikt och hälsa. Jag hade hamnat på en av de berömda platåerna och stod frenetiskt och stampade på 78 kilon (det verkar dock ha lossnat nu). Men jag kände samtidigt att det inte spelar så stor roll längre. När jag gick ned i vikt senast så var det centrala min vikt och jag tog massvis med foton och jag mätte mig och vägde mig, samt sprang och provade kläder stup i kvarten. Jag har ju inte gjort det nu eftersom jag har så otroligt svårt, som jag nämnde i mitt senaste inlägg, att själv se och förstå att jag har gått ned vikt igen. Men sedan poletten föll så har jag vågat göra en del saker, som att gå ut och faktiskt prova kläder. Det var en lycka då jag hittade en ny vinterjacka på Lindex. Och vad ännu härligare var, är att den är en storlek 170 från barnavdelningen. Det kunde jag ha när jag var smal och kunde inte ens drömma om att komma i den nu, eller kanske någonsin igen.
Så igår vågade jag ta fram kläder som jag lagt undan då de var för små och prova igenom. Dels kläder jag haft innan men också en påse kläder jag fick från min svägerska som jag aldrig hann börja använda, samt en påse kläder från min lillasyster (hon rensade garderoben och skulle slänga det jag inte tog) som jag hämtade hem i våras, men inte har kunnat använda än. Nu har jag bytt storlek så pass att jag plockade fram kläder (överdelar) i storlek S och 36-38. Det som är trist med min kropp i nuläget är att huden på armarna inte har hängt med alls än, så de är stora och sladdriga som bara den. Sen också att benen och rumpan i vanlig ordning kommer sist och ligger lite över i storlek jämfört med underdel (M i leggings och min favoritkjol är i storlek 40) dock är det större skillnad från plagg till plagg på underdelen, då vissa saker så klart kan vara mindre, men vissa större (till exempel så köpte jag en kjol i storlek Medium, men den är lite stor). Men det kommer.
 
Så vad är egentligen skillnaden nu från för ett par veckor sedan? Jo det är att jag nu börjar känna att jag absolut måste gå ned mer i vikt, men jag är fin undertiden och jag accepterar hur jag ser ut undertiden. Det är en stor vinst. Glöm med andra ord inte att arbeta på era insidor medan ni går ned i vikt. Det är så många som skriver till mig just nu som säger att de gått upp i vikt och mår dåligt över sig själva, hatar sina kroppar m.m och undrar vad de ska göra- Mitt första råd är alltid att börja arbeta med insidan samtidigt som utsidan. För vi måste älska oss själva för att må bra -oavsett den vikt vi har.
 
And that's all for now <3
 
 
Så här såg jag ut i somras. Jag måste dock ta nya bilder igen då det är lite minus sedan dessa togs
 
Härom dagen
 
Min nya vinterjacka. Storlek 170 på Lindex barnavdelning
 
Lekland med barnen, den sista riktigt soliga dagen den här sommaren
 
NEDAN KOMMER EN KAVALKAD FRÅN SOMMAREN
 
 


Kommentarer
Lisbeth

Hej Linda!
Följde dig av och till för två år sedan. Det var så roligt att hitta dig igen.
Tråkigt att du haft det så jobbigt, men blir glad när jag ser att det funkar för dig igen.
Du verkar vara en fantastisk tjej, som ger bra och kloka råd. Hoppas du får vara frisk och må bra nu!
Själv viktväktar jag. Har haft det tungt av olika anledningar ett halvår, men nu ska jag ta tag i det igen. Det är som du säger, insidan måste vara med annars funkar det inte på sikt.
Sköt om dig!
Kram

2015-09-05 @ 23:27:25
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com
Jayzee

Snygging! Du har så rätt i att det är avgörande att även jobba med det inre. Det är underbart att få vara nöjd och glad över det man har, samtidigt som man strävar efter något som känns ännu bättre, för en själv alltså. En stor fördel är att det SYNS på utsidan när man mår bra på insidan och tillåter sig att älska de former man har för tillfället. Svårt att slå den utstrålningen!

2015-09-06 @ 09:15:20
URL: http://jayzee.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0