Hur väljer ni att göra?




Jag brukar alltid ha matlåda, för det mesta blir det en sallad, tonfisk blandat med krossade tomater och bulgur eller mat från middagen kvällen innan :) brukar frysa in bulgur eller råris i portionspåsar för att ha snabbt och lätt om jag har dåligt med tid (som jag ofta har) att laga matlåda :)
Jag har inte ätit lunch idag då jag vaknade så sent. Blev frukost och sedan middag innan jag beger mig till jobbet för att jobba natt.
Men middag blev iaf glasnudlar med en rödcurrygryta på grönsaker, kokosmjölk och lax.
Jag brukar ha med mig matlåda till jobbet då det är både billigare, och oftast nyttigare.
Kan absolut använda bara rester. I förra veckan blev det stekt ägg, vitkålssallad samt Ryvitaknäckebröd med avokado/wasabiröra t.ex.
Försöker göra enkelt, gott och mycket på en gång, så att jag kan ta med matlådor. Både för ekonomins skull och för att veta vad jag stoppar i mig. Funkar både vid studier och andra fritidsaktiviteter.
När jag inte hinner få varm mat så gör jag någon matig tunnbrödrulle. Det klarar man sig bra på ett tag! (Men behöver massor av tips på bra röror!)
Jag brukar ta med mig rester för att vara säker på en bra lunch. Om jag jobbar hemifrån så blir det oftast äggröra eller en omelett, jag är ingen mackmänniska.