BUZZADORinlägg -ReCharge

Hej alla fina läsare! Som de flesta av er vet vid det här laget så är jag någonting som kallas för Buzzador. Det innebär att man får det stora nöjet att prova saker som skall komma ut eller få ett uppsving på marknaden, för att se vad man tycker om dem. Att vara Buzzador är inget man tjänar några pengar på, men det är roligt och spännande att få prova nya saker och berätta om dem för andra. Nu ska jag berätta för er om det senaste jag har fått nöjet att testa på.
 
ReCharge - Du blir pigg
ReCharge är ett snabblösligt energibruspulver, som man kan köpa på apotek och hälsokostbutiker. Med det verksamma ämnet koffein och flera vitaminer (75 mg koffein, vitamin B+C+D samt antioxidanter) bidrar ReCharge till ökad vakenhet, höjer koncentrationen och minskar trötthet och utmattning.
 
Energibruspulvret finns i två smaker, Blodapelsin och Äpple -och Litchismak. 
De innehåller koffein och och guarana som bidrar till ökad vakenhet och höjer koncentrationen samt B-vitaminer (riboflavin, niacin, vitamin B6 och B12) som bidrar till att minska trötthet och utmattning. ReCharge innehåller även antioxidanterna vitamin C och riboflavin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress samt D-vitamin som bidrar till att bibehålla normal benstomme respektive normala tänder.
 
När tröttheten sätter in, häll pulvret i ett glas, fyll på med vatten, låt det brusa, drick och på några minuter känner du dig uppiggad.
 
Vad tycker jag: Jag tycker att ReCharge fungerar väldigt bra. Jag brukar ta den innan träning för att få lite extra energi. Min favoritsmak är Äpple -och litchsmak men jag tycker att även blodapelsinen är kanongod.
Jag skulle absolut kunna rekommendera den här produkten.
 
För att läsa mer om ReCharge kan ni surfa in på www.recharge.nu och vill ni veta mer om hur det är att vara buzzador, eller om ni själva är intresserade av att prova nya spännande produkter -tveka inte att fråga mig eller kika in på www.buzzador.com
 
 
 


Kommentarer
samma sak som jag alltid hetat

Tjena...
jag har oxå testat denna produkt,. och tycker att den funkar ibland, men då måste jag ta 2st vid samma tillfälle,. då den e rätt tam med koffein innehåll.
men antar att det är individuellt och hur mycket kaffe man är van att dricka/redbull och andra liknande drycker.
Live Long And Prosper!

2013-11-09 @ 06:12:21
Sanna

Fungerar inte på mig iallafall, men alla är ju olika :)

2013-11-11 @ 19:00:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0