Nya LEGO DUPLO -För små händer med stor fantasi

Det är en naturlig del i ditt barns utveckling, att undersöka omgivningen genom lek. Genom att leka med LEGO DUPLOS klossar och lek-set, så kan barnet inte bara lleka med former och se på fina färger, utan kan också börja kombinera delar med varandra.
 
 
 
VISSTE DU ATT...
...när barn leker med LEGO DUPLO, utvecklar de sina matematiska färdigheter och begrepp? De blir bekanta med begrepp som längre än, större än, mindre än, runda, fyrkantiga och mycket mer.
 
LEGO DUPLO har många olika byggset för barn i alla åldrar och det finns information att hitta om dem på deras hemsida. Några exempel på byggset är "Bygg och dra - för de minsta" och "Börja bygga" för de lite äldre.
I Bygg och dra - för de minsta, så får barnen en perfekt introduktion till kreativt byggande. Klossarna är extra stora vilket förenklar för en utforskande och skapande lek. Man får 15 färgglada klossar och delar, däribland en vagn som kan dras, klistermärken och blandade extra stora klossar. De extra stora delarna är kompatibla med LEGO DUPLOS vanliga klossar och delar.
 
Produkt
 
I Börja bygga hittar du ett perfekt startpaket till små barn (1½-3 år). Setet innehåller 37 LEGO DUPLO klossar som har mönster och ögon. Bitarna är extra stora och inbjuder till utforskning, lek och skapande. Locket på lådan fungerar som byggplatta och alla delar är kompatibla till vanliga LEGO DUPLO
 
VISSTE DU ATT...
... LEGO DUPLO klossar kallas DUPLO eftersom de är dubbelt så stora som vanliga LEGO klossar samt kompatibla med varandra till 100%.
 
Namnet "LEGO" är en förkortning av de två danska orden "leg godt" som betyder "lek bra".
 
Utvecklande leksaker med hög kvalitet och lång tradition
Ole Kirk Kristiansen grundade LEGO gruppen 1932. Det är ett företag som gått vidare från far till son och som idag ägs av Kjeld Kirk Kristiansen -ett av grundarens barnbarn.
LEGO är en av världens största leksakstillverkare och har gått från att vara en liten snickeriverkstad till en modern global verksamhet, under de senaste 80 åren.
LEGO DUPLO byggleksaker är specialdesignade för barn mellan 1½ och 5 år med stor fantasti men med små händer. Eftersom klossarna är dubbelt så stora som de vanliga LEGO klossarna är de perfekta för ditt barn att inleda sin byggkarriär med. Ditt barn får med hjälp av LEGO DUPLO en möjlighet till skapande, utveckling och att få bygga och upptäcka många sätt att leka på!
 
VISSTE DU ATT...
...en favoritsysselsättning för barn över hela världen är att bygga och välta omkull torn.
 
OÄNDLIGT MYCKET BYGGLÄDJE
Ditt barn lär sig att utveckla sina färdigheter genom lek och skoj. LEGO DUPLO klossar  och lekset kan kombineras, vilket skapar nya och roliga lekupplevelser. LEGO DUPLO växer i takt med ditt barns fantasi och bidrar till barnets utveckling. Eftersom LEGO DUPLO erbjuder oändliga lekmöjligheter, kan ditt barn fortsätta att bygga, skapa och utveckla länge.
 
 
MINA och våra barns tankar kring LEGO DUPLO
Vi har länge haft LEGO DUPLO hemma, då vår äldsta pojke fylle 8 år i  år. Det finns, precis som nämnt ovan, så otroligt många olika variationer och möjligheter till skapande och inbjudande lek att Marcus som fyller 8 år i år, faktiskt tycker om att leka med LEGO DUPLO tillsammans med sin lillebror Oliver (som blir 5 år i höst) än idag. Oliver älskar också LEGO DUPLO och leker med alla olika set de har, som är allt från zoo till polisstation, flygplats, vildmark och bondgård, till by, bilar, fritid, båt och husvagn.
Vår minsta kille Leo, som blir 2 år i september, fick ett startpaket från Buzzador och LEGO DUPLO och det var kärlek vid första ögonkastet. Han lekte och utforskade glatt med bitarna och har från dag ett lekt väldigt mycket med dem. Han har också kommit på att han kan hämta bitar ifrån sina bröders klossar och kombinera med sina egna. Jag har också vänner vars barn i olika åldrar från 1 till ca 8 år, både pojkar och flickor leker med LEGO DUPLO.
 
Jag rekommenderar varmt denna produkt till andra småbarnsföräldrar.
 
 
Mer skoj med LEGO DUPLO online
 
HA KUL PÅ LEKPLATSEN!
Du kan också ha kul olnline på Lekplatsen lego.se/duplo
Det är en spelsida som bygger på ljud och animationer där du och ditt barn kan spela i en trygg fullskärmsmiljö.
 
NYA LEGO DUPLO APPAR
Med de nya apparna från LEGO DUPLO kan du och ditt barn ta LEGO DUPLO glädjen med er - var ni än är. De små gulliga spelen har tagits fram speciellt för förskolebarn och bygger på den unika, färgglada och trygga LEGO DUPLO identiteten. Nyheter annonseras på LEGO DUPLO Facebook-sidan.
 
MER INFORMATION...
På LEGO DUPLO webbplatsen hittar du information om LEGO produkter, noggranna testprogram och produktsäkerhetskrav. Där kan du också läsa mer om hur LEGO DUPLO leksaker främjar ditt barns naturliga utveckling.
 
lego.se/duplo
 
 
 
Vill du veta mer om hur det är att vara buzzador? Skicka en kommentar så ska jag berätta, eller surfa in på buzzador.se
 
Buzzador
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0