imorgon mellan klockan 10-12, så kan ni höra mig på Radio 1

Idag har det varit en fullspäckad dag och sådana dagar kan vara sköna ibland. Saken gjordes dessutom bara underbart mycket bättre av det otroligt härliga vädret vi haft idag. Jag bestämde mig att åka och överraska min kära make på hans arbete, med en liten medhavd fika. Jag tillät faktiskt mig själv en liten biskvi för 119 kalorier på förmiddagen, för att ha det lite mysigt med honom. Sedan blev det en tur till affären för att införskaffa det som behövdes för kvällen. Vi passade nämligen på en grillpremiär här och det blev en härlig flintastek tillsammans med kalorisnål lyxpotatissallad med vitlökssmak. Jag glömde dessvärre fota maten, så ni får lita på att det var gott bara.
 
 
 
 
I övrigt har vi planerat för en ombyggnation av övervåningen, jag har sökt jobb, klippt Leo, tränat på en låt inför ett dop på lördag och förberett mig för morgondagen. Jag sa det tidigare, men det tåls att upprepas igen -att imorgon mellan klockan 10-12, så kan ni höra mig på Radio 1, Stockholms nya pratradio. Jag kommer då att tala om hälsa, motivation, viktminskning och vad de än vill att jag ska tala om. Vid min sida kommer jag att ha Björn som också kommer att tala om hälsa, men med fokus på den mentala biten. Missa inte det.
 
En fika i det gröna tillsammans med min underbara make
 
Frukost idag blev havregröt toppat med stevia och kanel, samt lite lågkaloriäppelmos. Till detta en rostad smörgås och ett glas C-brus
 
Dagens lunch blev en nudelwok (glutenfria så klart), med citronpeppar och en kopp the till detta.
 
Jag hittade också dessa ljuvliga kex/kakor/mellanmål, eller vad det kallas, idag. De innehåller bara 42 kalorier per kex och är så klart helt glutenfria. Jag har sett något liknande bland vanliga kakor och jag tror det är något man kan använda dels som kaka men dels också som någon snabb och färdig botten till bak? Hur som haver helt underbara så de rekommenderar jag. Tomas smakade också och tyckte de var goda, så de passar för alla, även de som tål gluten.
 
Savoiardi
 
Jag har också köpt dessa idag för första gången
 
 
 
Vårgårda Ris   
Jag tänkte att det kan vara ett bra kvällsmål eftersom de är kalorisnåla, glutenfria och troligtvis ganska mättande. Så det är bara hålla tummarna för att de är goda också. Jag kommer att testa dem med osötad mandelmjölk från Alpro idag. Jag återkommer och berättar om det är nåt jag rekommenderar eller inte
 





 


Kommentarer
Eline

Sorry men de är inte mättande... bara tomma kalorier och extremt mycket kolhydrater. Väldigt näringsfattiga också.

Svar: Jag tycker de är goda faktiskt. Men jag brukar oftare äta dem på morgonen än kvällen =)
Linda

2013-05-30 @ 20:09:16
Nina

Jag länkar din blogg till mina vänner som väger lite mer och berättar att de vill ha inspiration. Så fantastiskt att du klarat detta utan operation! Själv följer jag en blogg som är mycket mer fokus på träning, jag har ju inte lika lång väg att vandra (är redan på hälsosam vikt) :)

2013-05-31 @ 00:43:14
Emlisch

Är du glutenintollerant?

Svar: yes =(
Linda

2013-06-12 @ 18:43:17
URL: http://emlisch.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0