Efter sändning

Hej allihop! Det blir bara ett superkort inlägg nu eftersom vi ska åka iväg och fira en student. Hemkommen från sändningen i Radio 1 i alla fall och jag tycker det var väldigt roligt och gick väldigt bra. Ikväll kl 19 vet jag att ni kan lyssna på reprisen av sändningen på 101,9 och ev också på webben. Jag tror också att dagens sändning kommer att läggas på deras hemsida under helgen eller om några dagar. Jag säger till så fort den finns ute.
 
Angående gårdagens rispuffar med mandelmjölk så vill jag bara säga att det var supermums, så det kan jag rekommendera för de som vill våga sig på att prova det. Tror också det går lika bra till vanlig mjölk, yoghurt, filmjölk eller annat. Jag hade lite stevia uppe på kan jag också tala om.
 
Ha en fortsatt skön dag i solen (hoppas jag) så hörs vi lite senare. Fler bilder och information kommer också sen.
 



Kommentarer
Eline

Känns tråkigt att du bara tänker på kalorier nu och inte på näringsinnehåll också... rispuffar ÄR så fruktansvärt mycket tomma kalorier. Men men. Alla väljer vi själva vilken skit vi vill stoppa i oss.

2013-05-31 @ 15:14:01
Pernilla

Jag ska se om jag har tid att lyssna på programmet i helgen! Spännande! :) Angående rispuffar och yoghurt så åt jag ofta puffarna till kvarg i vintras. Det är gott! Men ja, de mättar ju inte så mycket så för mig blir det mest en lite trevlig topping på allt annat :)

Svar: Ja, det är lite så jag tänker om dem också. Ska testa med kvarg! Bra tips!" tack =D
Linda

2013-05-31 @ 22:13:00
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Nina

Alltså allvarligt Eline, jag tror att alla som läst dina kommentarer har förstått nu..du måste acceptera att det finns mer än en väg att gå och att den vägen du går kanske inte passar alla.
Linda har valt den här vägen och du ser ju själv, den funkar för henne..och hon har gjort det med bravur.
En stor applåd till dig Linda som lyckats att gå ner i vikt och gått över till ett hälsosamt liv.

Svar: Åhh Tack snälla rara du för den här kommentaren! <3 Kram
Linda

2013-06-01 @ 02:58:58
Eline

Lyssnat på radioprogrammet nu, det var intressant! Din röst är himla härlig att höra på.

Dock, hörde att du sa att gränsen för övervikt går vid BMI 30. Det är lite fel. Gränsen till fetma går vid 30. Övervikt börjar vid 25.

Svar: Ja, hehe jag korrigerade det. Fick visst lite tilt för det vet jag så klart =) tack!
Linda

2013-06-01 @ 09:40:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0