Veckans vikt -etapp 2

Dags att ge er veckans vikt igen. Jag är ganska nöjd som vanligt. Har gått ned lite mer och även om det hade varit roligare med veckans vikt igår så jag vägde 200 g mindre än idag så känns det roligt att det är minus nu under planingen. Here goes
 
 
Min lägd: 158 cm 
Total startvikt: 130 kg
Startvikt efter bebis: 112 kg
Målvikt: 55 kg (målvikt 1: 60,0 kg. Nåddes 7 januari 2013)
 
Nuvarande vikt: 56,4 kg
 
Total viktminskning: 73,6 kg
Viktminskning efter bebis: 55,6 kg
Kvar till målvikt: 1,4 kg
Måldatum: 1 juli 2013
 
Totalt start BMI: 52,1
Start BMI efter bebis: 44,9
Nuvarande BMI: 22.6
Kvar till normalviktig enligt BMI: 0 (normalviktig är 18,5-24,99, men hälsosamt räknas mellan 20,1-25)
Tappad BMI: 29,5
 
 


Kommentarer
C

Bra jobbat!

2013-03-22 @ 20:39:40
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
A

Så jättebra!!!!!
Du är så bra!
Ha en fin helg!
Kram kram

2013-03-22 @ 22:03:17
URL: http://motnyalivet.blogg.se
Minnie

du har gått ner hela jag (64kg) & mitt barn (9kg). helt sjukt vad duktig och stark du är ! blir imponerad till tusen! hejaheja!!!!

2013-04-09 @ 15:19:21
Mikaela Hermansson

Hej!
Såg dig på Facebook att du skrivit till Biggest Loser.
All heder åt dig! Tänk att du är sååå himla stark och fixat detta på egen hand! Jag som inte känner dig blir så himla stolt!
Sitter här just nu och har ätit lite godis...på en onsdag, detta brukar vara emot mina principer helt och hållet, men nu har det varit svårt att hålla!
Vet inte riktigt hur jag ska få den där disciplinen. Fick barn för 8 månader sen och skulle vilja gå ner ca 18 kg.
Tror att misstaget jag gör är att tänka alla möjliga dieter som jag inte heller tror fungerar och att jag vill gå ner nu, helst inom en månad och inte ett år..Hur tänka om liksom? Sen så tänker jag, när jag ser dig att jag aldrig kommer kunna se ut som du i kroppen! Jag har tjocka lår, och armarna är också stora. Detta har alltid varit ett bekymmer. Och det ligger väl hos oss alla i familjen. mor och 3 systrar.

Du har inte använt dig av någon PT någon gång? Som sagt då, så känns det som om jag behöver någon som håller mig i nackhåren och säger till mig att skärpa mig!

Men när du började med kosten. Hur blev du liksom nöjd och mätt? Oftast så vill jag ta en portion till för jag känner mig inte mätt, och sen så är man ju helt plötsligt SUPER mätt! Har du druckit mycket vatten och så också? Har du tagit bort ALLA kolhydrater eller har du tagit i mindre mängd?
Jag kommer följa dig på bloggen, det var så roligt att se dig på Facebook!
Usch vilket inlägg detta blev... Slarvigt och rörigt ;)
Mvh Mikaela

2013-04-10 @ 10:28:48
Lindiwe

Hejsan!
Jag tycker att du är så otroligt imponerande
och jag tycker din viktresa är väldigt inspirerande, det är helt fantastiskt det du har kämpat dig igenom!
Jag är 18, har haft komplex över vikt och utseende hela mitt liv (tycker nog egentligen att jag är söt men för tjock för mitt utseende).
Jag är inte överdrivet överviktig, har inte vågat väga mig på hur länge som helst men skulle gissa att jag ligger mellan 75 och 80 kg (är då 1.67 cm).

Jag har provat med diverse viktmetoder (lchf, matschema), hade även en träningmetod men eftersom att jag aldrig har slutfört det så känns det som att jag INTE KAN. Blir så himla frustrerad.

På senaste tiden (två månader till studenten) har jag inte haft tid, eller helt enkelt hittat på ursäkter till att inte gå till gymmet.

Jag ville egentligen inte klaga, utan säga hur fantastisk du är, och hur jag önskar att jag kunde komma till "ne nu jävlar" punkten innan jag väger 100 kilo. :)

Kramar!!

2013-04-10 @ 19:33:18
Emelie

Hej mitt namn är Emelie ja hittade din blogg för några dagar sedan herregud du gav mig verkligen inspiration ja har varit överviktig hela mitt liv ja är nu18 år och har precis börjat min vikter gång ! Måste bara säga att du är sjukt duktigt som inte gett upp!! Hade varit jätte kul om du kunde lägga upp om mat du åt under din viktens gång ja har jätte svårt att hitta maträtter som ja kan göra.. Eller träningstips om du har några. Hade blivit jätte glad om du svarade på min kommentar !! Tack på förhand !!! En beundrar :)

2013-04-11 @ 13:27:36
Carolina

Hej! Jag har också en viktblogg och ska gå ner en del i vikt. Jag tycker att dina veckans vikt är så bra, är det ok om jag härmar dig och skriver ungefär samma i min blogg?
Du kan se här om du vill : http://carolinasvikt.blogg.se/2013/may/veckans-invagning.html

Vill också passa på att säga att din blogg är verkligen till stor hjälp! Har läst den från början och får sån motivation att se att man kan klara det utan att lida eller operera sig!
Tack!!

Svar: Det är absolut ok =) tack snälla själv!
Linda

2013-05-20 @ 12:08:10
URL: http://carolinasvikt.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0