PEPP

Här har ni avsnittet av PEPP som jag är med i!
 
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/pepp/article16395989.ab?start=114
 


Kommentarer
Gunvor

Kul att se ! Va fin du är !
Jätteduktigt verkligen!!

Svar: tack snälla snälla rara!
Linda

2013-03-11 @ 19:36:57
URL: http://gunvorr.blogspot.com
Tjockiscatten

Alltså, jag tittade just på Pepp och blir golvad av hur jäkla BRA du är! Så saklig, så ödmjuk och SÅ inspirerande. Du har inte bara gjort en fantastisk resa Linda, du har blivit en sån förebild. Jag skulle kunna kasta mig med superlativ i flera meningsmeter här, men faktiskt, du är min hjälte! <3

Svar: ÅH men vad underbar du är och jag blir alldeles rörd här. Håren reste sig på mina armar när jag läste dina fina ord <3 <3 TACK!!
Linda

2013-03-11 @ 19:55:09
URL: http://www.tjockiscatten.wordpress.com
Aina

Såg idag på aftonbladet att du hade varit med i PEPP, orkade dock inte se på hela avsnittet med pepp. Av en slump såg jag din blogg här på blogg.se och blev så super inspirerad av dig och din viktminskning!
Jag är just nu en oinspirerad överviktig tjej som behövde denna lilla kicken.
Ska vänta ut min förkylning och sedan sätta fart.
Du har vart super duktig och jag säger många tack för inspirationen.

Svar: TAck snälla rara!
Linda

2013-03-11 @ 20:02:25
URL: http://alltidaina.blogg.se/
Stor

Vad roligt det måste kännas att ha gått ner så mycket i vikt. Grattis! Men jag tror också att det kan vara viktigt med ens omgivning, att man har familj, partner, vänner, och där man känner att man är älskad och gillad för den man är, inte för hur man ser ut. Jag har varit ensam sedan tonåren då mina viktproblem började. Nu väger jag ca 35 kg för mycket och känner ingen lust/ork att göra nåt, fast jag vet att jag borde (och vet allt om viktminskning och kost). Om ingen ens vill vara min vän och gillar "mig", varför ska jag då gå ner i vikt, jag kommer inte få vänner när jag är smal heller. Jag är glad för din skull att du hade make och vänner redan när du var stor. Det visar att du haft stöd och kärlek omkring dig. Det är svårare när man är ensam, arbetslös och känner sig oönskad.

Svar: Åh hjärtat vad ledsen jag blir att läsa om att du mår så dåligt och känner så inför dig själv. Ja, det är något jag erkänner, att det så klart hjälpt att jag haft min man och familj där, det betyder mycket. Kanske skulle det första steget för dig vara att se på hur DU mår med dig själv. Ställ dig och se dig i spegeln och känn att du är fantastisk och vacker och en bra människa. Det spåelar ingen roll vad andra tycker om det och det spelar ingen roll om du inte just nu har någon omkring dig. Okay det låter ju svårt det förstår jag.. Men jag tror att du måste försöka att börja med dig och sedan kan du se utåt. När du hittar en inre balans som fungerar (det behöver inte betyda att du blir 100% lycklig med allt) så kommer du känna mer styrka och kraft. En viktminskning är inte enbart jobbig utan kan också var sååå fantastiks när man börjar tycka om det man ser. Sedan när du utstrålar mer självsäkerhet och INTE tycker du är värdelös själv, (oavsett vikt) så kommer det runt om att falla på plats. Jag rekommenderar dig varmt att läsa boken KRAFTEN. Lycka till och en varm kram!
Linda

2013-03-11 @ 20:23:16
Justina Kron

Härligt avsnitt Linda. Följt din blogg 1 månads tid och såg avsnittet av pepp idag. Och detta har verkligen fått mig att ta ett stort beslut idag att nu börjar resten av mitt liv. Minska mitt mat intag och ta träning på allvar.. Önskar hära blogg inlägg från dig med bra tips/pepp. Kramar Justina

Svar: Åh men tack snälla du vad glad jag blir nu!! TACK! och HEJA DIG
Linda

2013-03-11 @ 20:35:30
URL: http://www.justiiinaa.devote.se
Pernilla

Jag vill verkligen ge dig beröm för din insats i programmet. Jag blev otroligt imponerad över hur lugn du verkade. Själv hade jag blivit galet nervös, men det kändes så naturligt för dig :) Kul att din viktresa uppmärksammas så här! Med all rätt - du har ju gjort ett fantastiskt jobb :) Kramar!

Svar: Tack snälla söta och underbara du!! Du ger mig alltid så mycket kärlek -DU är fantastisk och dinr esa skulle vara värd samma sak! Tack ska du ha, jag erkänner att jag trivs enormt framför kameran. Det har jag alltid gjort och det skulle vara roligt att få arbeta med något inom tv och musik =D Kramar! <3
Linda

2013-03-12 @ 20:51:09
URL: http://skinnyjeans.devote.se
ZtorZillen

Wow! Va roligt att höra din röst...och så liten du verkligen är! Även om man sett det på bilderna...jätteroligt att se dig..va roligt att du delar med dig!

Svar: Åh tack rara och fina du!! Jag tycker jag såg så sur ut i programmet bara.. Upplevde du det så? Det var ju morgonen efter det med Oliver så det var ett kämp att hålla lågan uppe. Tack snälla!!
Linda

2013-03-13 @ 17:31:44
URL: http://ztorzillen.blogg.se
Hellan

Fantastisk, du är sån inspiration! Fina fina du:)

2014-05-17 @ 18:39:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0