Nominering för peppare

Om det är någon här som vill det så får ni gärna nominera mig till "årets peppare" inne på viktklubb.se Jag fick veta av redaktionen att de har en sådan sak nu och att de tyckte jag skulle fråga er alla om någon ville det. Vore himla mysigt att bli nominerad!
 
Så här står det på viktklubbs sida om tävlingen:

"Att bli peppad när man försöker gå ner i vikt och leva hälsosamt kan vara avgörande för om du lyckas eller inte. I samarbete med livsstilsprogrammet PEPP startar vi därför en tävling där Viktklubbs bästa pepp-person ska utses! Vinnaren får en hälsoresa till Portugal i april för 2 personer.
Hur gör man för att nominera?
Nominera den person som du tycker är duktig att peppa andra genom att tex starta utmaningar, blogga eller något annat. Detta gör du genom att maila personens namn och alias och en länk till användarens Viktlubbs-sida. Skriv även varför du nominerar personen. 

Maila till: [email protected]
När alla nominerade är utsedda kommer de personer med flest röster läggas upp på Viktklubbsajten där alla medlemmar kommer få rösta på den person de anser är Viktklubbs bästa pepp-person.

Om den du nominerar går till final belönas du med en peppande goodie-bag.

Skicka in din nominering senast söndagen den 10 mars 2013."
 
Jag vet inte riktigt hur man hittar min viktklubssida som de säger för de har gjort om sidan, men det borde fungera med mitt namn (Linda Wallin) och kanske min mailadress? ([email protected]) och det borde kanske också fungera om man säger att det är jag som gör kampanjen på deras sida. Sedan vet jag att ni fick veta detta i senaste laget men dfet kanske går att chansa även fast det är sent. Berätta gärna om ni nominerat för det vore roligt att veta =)
 


Kommentarer
Lotta

Hej!
Nu har jag nominerat dig :) Hoppas du vinner, min peppare!

Vill även säga hur glad jag är att din lillkille klarade sig väl trots sitt fall i torsdags. Rördes till tårar, tänkte hur det skulle kännas om min dotter ramlade ner för vår branta trappa.

Svar: Åh men TACK vad go och gullig du är!! <3
Tack snälla du! Ja det var verkligen en hemsk och fruktansvärd upplevelse... jag hoppas aldrig någon behöver vara med om detta någonsin!

Kram och tack igen!
Linda

2013-03-10 @ 19:59:31
jessica

Du är nominerad från mig oxå! Hoppas du vinner för det är du värd!/Jess

Svar: tack snälla rara vad go du är! TACK!
Linda

2013-03-10 @ 21:13:55
Ella

Kikar in på din blogg lite då och då och det händer hela tiden något med din vikt! Jag är riktigt imponerad. Vad äter du och tränar? kan inte du skriva hur en vanlig dag ser ut för dig? unnar du dig inte något ibland?
kram!

Svar: TAck snälla du! Jo då det kan jag. Jag äter ALL vanlig mat så det kan bli både kyckling, sallad, korv, pomfritt, pasta, ris, köttbit, hamburgare, soppa, fisk och you name it =) TRäning är min crosstrainer som jag kör på och oftast en timme om dagen. Jag unnar mig gott varje helg =) Eller annars också om jag vill det, men jag äter inte i så stora mängder. Säg till om du vill veta mer. Kram!
Linda

2013-03-10 @ 22:58:18
URL: http://lifeofella.blogg.se
felicia - fotokobran

Är du intresserad av ett eget domän?
Ger ut gratis, just nu! :)
http://fotokobran.se/2013/march/tavling.html#comment

2013-03-11 @ 09:39:33
URL: http://fotokobran.se
Maria

Ska såklart rösta på dig, du är bäst, hoppas hoppas du vinner :)

Svar: tack snälla rara vad fin du är!!
Linda

2013-03-12 @ 17:30:27
Malin

Tänkte nominera dig men ser att sista dagen redan varit. Hoppas det räcker med den nominering du fått av Lotta. Om det blir omröstning eller nåt sen så lägger jag gärna min röst på dig!

Svar: TACK snälla rara du vad go du är som tänkte det och som dessutom hade tänkt rösta vidare. Tack verkligen! <3 Vilken fin blogg du har också. Den ska jag kika ordentligt på!
Linda

2013-03-13 @ 23:54:04
URL: http://justdo.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0