Hur jag närmar mig slutmålet

Jag kommer att uppdatera er ordentligt imorgon och ge er massa foton och sådant, men tänkte så klart att jag också ska skriva ett litet inlägg här och nu. Det har varit mycket att fixa och greja med i ett par dagar och tiden har riktigt flugit förbi. Vi håller på att fixa om här hemma och det tar tid och nu har jag börjat att eventuellt bli sjuk igen. Inte riktigt vad jag behöver just nu.
 
I övrigt är det mycket planering för arbete i studion. Vi håller på att greja med våra egna låtar för att fixa ordentliga demon som vi kan skicka ut och hoppas på att bli upplockade.
 
Sist men inte minst så går det bra med vikten. Idag vägde jag 57,5 vilket innebär att jag som vanligt (tack och lov) håller vikten som jag ska under min planing. Jag säger det igen, att jag siktar på 55 kilo som slutmål men att jag vill att det tar lite tid att ta mig ned dit så att kroppen slutar att gå ned sedan men också att den lär sig att inte lägga på sig igen. Det är nog det allra bästa. För att hålla nollan ska jag äta strax över 1700 kalorier om dagen och jag har ju hela vägen legat på ca 1300. Jag tror att det vore väldigt dumt om jag åt 1300 tills jag hamnar på 55 kilo och sedan nästa dag öka til 1700 eftersom jag tror att det är ett ganska stort = att gå upp i vikt (även om bara ett par kilon). Hur tänker ni kring er viktminskning och hur ni ska göra när ni närmar er mål?
 


Kommentarer
Gunvor

Precis så dumt blev det för mig. På viktväktarna. Från en vecka till en annan skulle jag lägga på och gick snabbt upp 1,5 kilo. Är inte lätt att hålla vikten. Men jag tänker va viktväktare livet ut så ger mig inte ;)

Svar: Det är ju så tyvärr... Men det är bra att du känner att du har en plan som kommer fungera! =D det är ju det viktigaste!
Linda

2013-03-15 @ 20:18:41
URL: http://gunvorr.blogspot.com
Pernilla

Jag tror som du - att det blir för stort hopp att gå från 1300-1700 över en dag. Hade jag varit du hade jag lagt mig på runt 1500 kcal just nu. Det blir nog ett bra mellanting - du vänjer kroppen vid lite mer kalorier, men ligger ändå på ett underskott så du kan gå ner dina kvarvarande kilon :)

Jag vet inte riktigt hur jag själv gör. Jag mest...gör. Tänker inte så mycket alls just nu faktiskt. Jag är inte riktigt i "bantarmood" utan äter som jag gjort innan (kanske lite mer) och så får det gå som det går liksom :)

Svar: Ja det är samma som TOmas säger så jag tror definitivt det är så jag bör göra. Jag tror det är dit jag är på väg just nu, ca 1500. Jag blir inte mätt heller på lika lite som förut. Jag tror det beror på att man inte förbränner fettet i kroppen och därför faktiskt förbränner energin. Vad tror du om det?Ja jag ser det i din blogg att det förändrats lite. Men jag tror det är BRA! Jag är samma, inte bantande men vakande. Kan man kalla det så? Krmara till finaste dig <3
Linda

2013-03-15 @ 21:17:22
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Linda

Vill bara skriva att jag är så imponerad av dig över din Viktresa. Super duktigt! Skickade ett mail till dig för några dagar sedan efter jag läst om dig på viktklubben :)

Svar: Hej! Jag har nog fått ditt mail men har än så länge inte hunnit läsa det. Jag ska göra det lovar jag =)
Linda

2013-03-16 @ 00:40:21
ulle

Grattis till dig vilken resa du gjort. Mycket bra jobbat jag är mycket imponerad av dig !! Helt otroligt !! Lycka till i fortsättningen.

Svar: tack snälla!
Linda

2013-03-16 @ 10:42:34
Köttbullen

Min kostrådgivare har sagt till mig att när jag nåt mitt mål så ska jag fortsätta med min ät- och träningsstil i stort sätt några månader till för att kroppen ska hinna vänja sig vid den nya nivån. Lite mer energi måste man ju få i sig för att inte fortsätta minska, men ändå med samma stil (exempelvis att va noga med mattider och sånt) för annars lägger kroppen på sig igen om det blir för stor skillnad över en natt sådär. När den väl har vant sig vid att ligga på en viss vikt så tål den mer utan att gå upp. Jag tror det ligger mycket i det. :)

Svar: Låter sunt och smart så det tycker jag du kör på! Det är så mitt tänk är också, fast jag tänker då kalorierna =) Tror det kommer gå kanonbra om du kör så!
Linda

2013-03-16 @ 11:40:37
URL: http://viktigt50.wordpress.com
Eleonor

Jag har ingen aning om hur jag ska bete mig, även om jag inte är så långt ifrån egentligen så är jag inte där mentalt. Jag måste få fason på mina matvanor, mitt förhållningssätt till mat och inte lägga så stor tyngd på det. Förhoppningsvis så kommer jag till en punkt då jag bara är nöjd med mig själv, kan leva gott och fortfarande träna sådant jag tycker om. Och det kanske är OM jag får en operation? Jag tror att det är lättare att nå till mitt mål, om jag är nöjd med mig själv.

Du ska vara riktigt nöjd med dig, att du lyckats så bra hela vägen. Jag tycker att det verkar som att du lever hälsosamt men samtidigt unnar dig när du vill det. ´Jag vill också lyckas så bra!

Svar: Jag förstår exakt dina tankar för jag har dem jag också. Jag lever ganska bra tror jag men kämpar även jag med att hitta den rätta balansen så att jag inte ska äta för mycket -eller för lite för den delen! Det är ett himla meckel men jag tror att det kommer. För både dig och mig!
Linda

2013-03-16 @ 12:08:37
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0