Helg och melodifestivalskväll

Ännu en helg har gått förbi och den har stundvis varit riktigt jobbig och stundvis så himla mysig. Det jobbiga har varit sedan det som hände i tordags. Jag blev så trött efter den händelsen och det har varit svårt att hitta tillbaka. Jag har varit både ledsen och rädd och emellanåt arg också. Gårdagen var dock toppen. Det var inte bara melodifestival, det var också middag med våra kära vänner hemma hos dem. Alla höll vi på Robin vilket så klart gjorde det extra roligt när han vann. Vi kom inte hem förrän 2.30 och då var det bara att bära trötta barn från bilen och stoppa rätt i säng. Idag har vi varit trötta men ändå glada.
 
Igår försökte jag träna på dagen men orkade inte riktigt och fick lov att gå av crosstrainern efter 30 minuter. I fredags hade jag också svårt att få till det och det blev även då bara ett halvt pass på kvällen. På dagen hade jag dock halvhjärtat orkat ett helt och det var ju alltid nåt. Idag har jag inte ens försökt stå för jag kände att det var bättre för kroppen att få vila idag. Dels behöver jag känna efter om jag bara är trött eller sjuk men dels också eftersom jag inte haft någon vilodag den här veckan och vilodagar behöver man om man ska orka köra vidare.
 
Jag väntar in rapporten från kroppsanalysen i tisdags och så fort jag får den så publicerar jag den så klart. Imorgon kan ni också se avsnittet av Pepp som jag är med i. Så fort jag ser det så länkar jag er till det =)
 
Middag och melodifestivalmys hos Ulla och Micke!
 


Kommentarer
Sofia

Mysigt :-D

Svar: ja det var en himla mycig kväll =D
Linda

2013-03-10 @ 19:08:05
URL: http://www.acordingtosofia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0