Hälsoanalys av Elena Malmfeldt

Som ni säkert minns så var jag i förra veckan och gjorde en hälsoanalys hos Elena Malmfeldt (läs mer om Elena här http://www.halsokunskap.se/om-oss/elena-malmefeldt/ ) och nu har jag fått den bilden av henne som jag lovade att visa er. Den kommer här nedan. I övrigt rekommenderar jag er varmt att göra en hälsoanalys hos Elena. En helt fantastisk kvinna och det var så himla intressant att få veta hur kroppen verkligen mår
 
 


Kommentarer
alice

Bästa bloggen jag varit inne på i hela mitt liv, sån extrem inspiration! Trots att jag inte känner dig blir jag så sjukt stolt över dig när jag läser om vad du klarat av! Du är verkligen en förebild! Tackar dig för sparken i rumpan jag fick av att kolla in här! Kram på dig!

Svar: Tack snälla rara det var väldigt snällt och nu blev jag väldigt glad! Kram
Linda

2013-03-11 @ 21:06:45
URL: http://alicelilja.blogg.se
Annika

Har precis sett avsnittet av Pepp där du var med. Vill bara säga att jag är så sjukt imponerad! Jag gick för 10 år sedan ner 35 kg som jag är stolt över att lyckas hålla men det är ju småpotatis jämfört med dig :)

Svar: Inte är det småpotatis! Du ska vara stolt som sjutton över att du gick ner och att du hållit vikten så grattis till det! och tack snälla du!
Linda

2013-03-11 @ 22:43:46
URL: http://newhappyme.wordpress.com/
Kajsa

Hej du! :)
Älskar din blogg, varje gång man ser bilderna på dig förr och nu blir man helt stum. Helt otroligt är det!
Du måste helt klart vara en av de starkaste människorna som finns.

Jag har en liten fråga, vad tror du om en sån här http://www.sporttema.se/trappmaskin-Christopeit-Sport/trappmaskin-twist-n-step-pro.php ?

Jag bor bara i en liten etta så inte plats för något stort. Denna får ju plats i en garderob eller liknande.
Förstår såklart att en crosstrainer eller vad dom heter är betydligt bättre men..
Har svårt att ta mig ut och gå, så tänkte det var lättare att kunna börja hemma tills man blir lite tränad och ser att det är roligt. Tror du den ger något eller är helt onödig?

Kollar in ifall du svarat om några dagar, eller om du orkar skriva ett mail.

Ta hand om dig! :)

Svar: Hej! TACK snälla! Vad glad jag blir av din fina kommentar!

Jag tycker absolut att du kan köpa en sådan om du inte riktigt har plats för något annat! Jag tror säkert den kan vara bra. Man kan få ganska ont i vaderna av trappmaskinen till en början bara så du är beredd på det. Visst den är kanske inte lika effektiv men som du säger, det är ju verkligen bättr eän inget alls! Jag tror det blir kanon!

Du också och lycka till. Uppdatera mig gärna om hur det går!
Linda

2013-03-12 @ 05:17:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0