Jag svarar om mat, samt önskar trevlig midsommar

Jag hade möjligheten till lite tid vid datorn här innan vi ska gå ned till midsommarstången och fira tillsammans allihop. Jag ska försöka ta massa bilder så ni får se sedan.
 
Jag vill bara nämna att jag fick en frågan angående min mat. Frågan gick mest ut på om jag alltid äter kalorisnålt och således fastnat i detta tänk. Svaret är att visst jag äter mycket kalorsnålt, men självklart inte enbart. De bilder ni fått se på min mat är bara en liten bråkdel av det jag äter och jag har med flit inte visat allt eftersom denna sida också ska hjälpa och inspirera till er som vill gå ned i vikt. Således har det känts fel att visa saker som då kanske inte alltid är helt lämpliga -eftersom det kan bli lite förvirring. Angående ägg så äter 9 av 10 gånger MED äggulan, det är bara att ibland vill jag ha nåt extra på sidan om och då hade jag en tetra med äggvita i kylen och gjorde mig en lämplig äggviteomelett. Jag älskar äggula, det är det som smakar på ägget. Löskokta ägg är underbara. Så nu vet ni det. Nog sagt om det och jag lovar att lägga upp mer bilder som även visar annat jag äter.
Avslutningsvis frågar många också om varför jag äter vanligt vitt bröd och så ofta utan något på. Svaret är att jag har celiaki -glutenintollerans och det är svårt att hitta nyttigt bröd då. Det vita är absolut inte det nyttigaste nej så klart, men det är gott och bara det är en fröjd när man har celiaki. Varför inget på? För att det är gott! Jag tycker om att doppa i kräm, the, yoghurt eller liknande. Men ska jag inte doppa så har jag gärna med philadelphiaost, tomat, gurka och annat smaskigt (och fett ibland) på.
 
Idag ska jag äta grillad mat, potatis, rabarberpaj, halloon, glass, keso, dricka läsk och annat mumma. Jag hoppas att ni inteheller glömmer att njuta -men samtidigt kommer ihåg att det GÅR att njuta utan att överdriva. Och ska ni bara smakska en dag den här veckan så kan det väl vara okay attd et är idag? Det gjorde jag förra året -tog min gottardag på midsommarafton den veckan. Hur ni än gör, se till att må så bra ni bara kan för det är alltid det allra viktigaste. Ta hand om er så ses vi igen imorgon!
 
 
 
 
 


Kommentarer
anette svensson

kloka ord bara man äter lagom kan man äta allt och njuta av livet du är så duktig och en riktig inp källa ha en.skön midsommar <3

2013-06-21 @ 14:01:42
URL: http://goingemall.bloggo.nu
Elina

Du är så vacker, det riktigt stråla om dig! Jättebra kämpat till viktminskningen, jag är otoligt impad av dig. Kan tänka mig att du vant dig vid din nya spegelbild, men för oss som nyss hittat din blogg är du verkligen en
förebild!

2013-06-21 @ 15:45:14
Anonym

vägde du 49 nu ??

2013-06-21 @ 17:41:16
elaine rennie

such beautiful photos.your a true beauty queen x love elaine

2013-06-21 @ 20:02:44
Pip

Vill bara säga att du inspirerar mig nåt så fruktansvärt mycket!! Jag vägde 130 kg innan och är nere på 80-talet nu. Visserligen har jag gjort en op, men dessa sista kilo till normalvikt får jag kämpa lite med.
Jag håller på att läsa din blogg från start. Är på september och har lite kvar. Men oj vilken bra läsning!!!
Tack för att du finns!! Och ha en fortsatt bra midsommar. :-)

2013-06-22 @ 08:52:35
URL: http://www.rikmenfattig.blogg.se/
Lisette

Hej!
Ja, du är en enorm inspirationskälla!!! Jag har ca 15 kg övervikt jag vill bli av med efter 3:e barnet.
Har tidigare gått ner 23 kg med hjälp av viktklubb där man räknar kcal.
Har kört lchf nu i 2 1/2 månad men ingenting händer, och man vill ju gärna se resultat. Så jag funderar på VK igen eller kanske VV. Käkar/käkade du kolhydrater?
Ha en fin dag!

2013-06-22 @ 15:02:47
ingela

Har hittat din blogg och måste få säga vad duktig du är som har lyckats gå ner i vikt alldeles själv...Du är en riktigt stor inspirationskälla och jag fattar knappt att det är samma person på bilderna då och nu...Är stor själv och vill så gärna gå ner i vikt, men motivationen är svår att finna, men vet att jag måste ta tag i det, och börja äta mindre och ta tag i motionen igen....Men nu har jag hittat dig och kan läsa här då och då och bli taggad :) Kram på dig

2013-06-22 @ 15:14:36
Lisa

Vill tacka för en otroligt inspirerande blogg. Tack vare dig har jag så gott som blivit av med sockersuget, bara genom att förändra mitt tänk. Att tillåta och njuta istället för att förbjuda har gjort att det är roligare att äta hälsosamt.
Tack !!!

Svar: TACK SNÄLLA du och jag måste bara säga tillbaka BRA JOBBAT!!
Linda

2013-06-24 @ 12:32:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0