Byta dag och fortsatta vägningar

Jag funderar lite på det här med vägning, som jag sa i ett tidigare inlägg och för att gå tillbaka i tankarna till föregåden inlägg då jag sa att jag nog vill gå ned två kilon till (utan stress).
Eftersom jag slutat att viktminska aktivt och börjat plana så kan det ju hända att det går långsammare att se en viktförändring -men det kan lika gärna fortsätta ned i samma takt som det gjort, tills bromsen dras åt hela vägen (under planingsperioden).Jag har därför tänkt att jag ska fortsätta att väga mig som tidigare och lägga upp min vikt varje vecka -precis som jag gjort under hela viktminskningen. Sen tänker jag att det nog kan vara intressant att göra det för att följa hur jag också håller vikten när kroppen stabiliserat sig. Eller vad tycker ni? Är det intressant för er med veckovägning även om den ligger och dippar fram och tillbaka på ett kilo -för att ni ska kunna följa planing och vikthållningen?
 
I övrigt funderar jag på att byta dag på invägningen från måndagar till fredagar. Dels för att göra en förändring nu när jag kommit till det mål jag hade från början, men också för att det känns som en rolig dag att lägga det på. Vad säger ni om det?
 
59,9-115
 
Trackback
RSS 2.0