Spännande möte och vad jag brinner för

Idag började min morgon som bekant med ett mycket intressant möte. Jag fick äran att följa med på ett nätverkande med en mängd intressanta människor. Där fick jag bland andra träffa Mikael Arndts och Magnus Hedman som föreläste fantastiskt bra och intressant. Jag är oerhört glad och det var en riktig ära för mig att Mikael Milestad ville ta med mig på detta så jag fick chansen att både uppleva, se, lära mig och få nätverka. Nu skall jag skicka iväg ett viktigt mail som förhoppningsvis leder till att jag får möjligheten att komma ut och föreläsa om min viktminskning -med syftet att hjälpa folk att ta sina beslut, att starta sin resa och att veta hur de kan tänka för att utföra den.
 
För det ska ni veta, att jag brinner otroligt för att hjälpa andra, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Detta har så klart också då blivit något jag kan göra för just andra och ser att det skulle vara otroligt roligt att få föreläsa, samt coacha människor. Det skulle (tillsammans med musiken givetvis) verkligen vara min stora dröm. Det finns ingen större glädje tycker jag än att få arbeta med människor och att få hjälpa, glädja och utföra.
 
Avslutningsvis rekommenderar jag er att ta en titt på toppform.se Ett nytt slags forum med mycket spännande på gång!
 


Kommentarer
Lotta

Intressant! Vet du, jag har följt din blogg i endast en vecka nu..men har gått och funderat på att du faktiskt borde föreläsa om din viktminskning! Genom egna erfarenheter är det lättare att motivera folk, när man faktiskt vet vad man talar om. Jag har redan gått mer 1,3 på en vecka :) tack vare din inspiration!

Svar: Vad kul!! åh vad glad jag blev nu! Och grattis till ditt fina minus!
Linda

2013-02-19 @ 20:06:01
ERIKA

Gud vad ser ung ut för att vara 31,du ser ut som 20 så sött ansikte du har!! o vad starkt gjort att gå ner så mycket i vikt som du har gjort..du e verkligen en riktig energikick så stark o modig kram erika

Svar: Åh men tack snälla!! nu gjorde du min dag. SÅ glad blir jag för det! =D
Linda

2013-02-20 @ 22:23:26
Angelica

Hejsan fastnade på din blogg för nån vecka sen du e fantastisk!
Jag ville för 6månader sen göra en gp men fick avslag vilket gjorde mig arg o ledsen har nu sen oktober gått ner 13kg med hjälp av vct o modifast!
Känns kanon,, tränar zumba mm och går på gym men vill bli av med kärleks handtagen
Hur ska jag göra?
Kör 15*3 på gymmet, det tar inget känner jag!! Tips??

Hoppas så på att du kan maila mig lite tips på bra träniimg osv
Min kropp behöver bygga muskler pga min eds o fibro

Med vänlig hälsning, Angelica

Svar: Hej Angelica,
Jag kan inte maila eftersom du inte lämnade någon adress men kan svara här. Kanske fick du avslag för du inte väger så mycke6t? I sådana fall skulle jag ta det som något positivt. Dessutom visar du ju att du kan som redan tappat massa så grattis tilld et =)
Jag kan tyvärr inte tipsa om hur du bränner kärlekshandtagen för det gå¨r inte att punktförbränna. Det ända tipset jag har till dig som redan tränar mkt är att se över kosten och hur mycket kalorier du äter per dag. Är det lägre än det du bränner bort ocxh gör av med på att leva så bör du tappa vikten.

Skriv gärna igen.
Mvh
Linda

2013-02-21 @ 05:54:29
Suz

Spännande!

2013-02-23 @ 16:26:28
URL: http://www.icanrestwhenimdead.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0