Sjukdom och svullnad

God morgon och ny vecka. Jag vet att det varit tomt i blooggen i helgen vilket är ganska ovanligt för att vara jag, men jag har varit sjuk under helgen och min energinivå har varit så låg att det enda jag orkat förutom att ligga deckad i soffan och sängen, har varit att navigera facebook på min mobiltelefon. För er som känner att ni vill vara uppdaterade även om bloggen inte uppdateras så är min facebook http://www.facebook.com/lindaskimra
Jag är fortfarande dålig skall tilläggas. Jag har ont i hela kroppen, speciellt i axlar och huvud. Jag har också varit magsjuk och förkyld i helgen. En härlig kompott med andra ord och jag börjar denna vecka som jag avslutade förra -träningslös.
 
I övrigt är allt nästan som det ska. Min mage är bråkig med mig efter bukplastiken och jag har ibland lite svårt att få till hur jag ska äta för att magen inte ska svullna upp som en stor boll och göra ont. Eftersom magmusklerna är ihopsydda så får ju inte tarmarna plats som de fick då jag var tjock och kunde äta som jag ville. Jag kan givetvis inte äta så mycket nu som då. Dels eftersom min magsäck så klart är mindre (och min vana är ju dessutom annorlunda), men dels eftersom det inte finns plats till det. Men nu kan jag få riktigt ont i magen om jag äter "för mycket". Innan bukplastiken var det mer som att man blev så där väldigt mätt ni vet. Nu är det inte så utan nu är det smärta. Men ja, läkaren sa att det är vanligt att man måste lära sig hur det fungerar efter en bukplastik så det är bara fortsätta med det I guess.
 
Nu ska jag krypa under en filt i soffan och fortsätta krya på mig
 


Kommentarer
Anna

Krya krya!

Svar: tack snälla du! <3
Linda

2013-02-25 @ 09:12:15
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Sara

Hej igen!
Jag har skrivit till dig tidigare och jag beundrar dig såååå.. Jag vill även säga att du är supersnygg men du var även vacker som stor kvinna!!!
Jag har läst din blogg under en vecka, och läst det mesta i den sedan du började blogga. Du är fantastiskt inspirerande och sätter huvudet på spiken på så mycket som jag känner igen mig i med min kamp om vikten.
Jag har under några veckor funderat på i vilka situationer som jag överäter för att komma till rätta med det och även peppat mig själv för att förändra mitt liv för jag vill inte vara rund längre. Jag är 168 lång och väger 90, vilet är 30 kg mer än på gymnasiet. Nu är mitt mål att nå 70 kg och jag känner att det är en vikt som jag skulle må bra av!

Nu är jag verkligen redo att göra denna förvandling. Jag har insett att jag behöver och jag vill göra förändringar i min livsstil för att uppnå detta! Din blogg har verkligen varit den extra skjuts jag behövt för att nå dit i min tanke!
Vill verkligen tacka för det!!
Kramar Sara

Svar: Åh men tack snälla för din fina kommentar. Vad glad jag blev nu! Tack snälla och lycka till med din resa. Jag finns här för pepp =) Kram
Linda

2013-02-25 @ 11:32:33
smulan

Krya på dig!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-02-25 @ 15:33:32
URL: http://https://smulgubben.wordpress.com
Lena

Krya på dig!

Svar: tack ska du ha =)
Linda

2013-02-25 @ 19:21:56
URL: http://lenaslilla.blogg.se
Joline

Skickar en varm kryapådigkram!!

Svar: tack snälla du!
Linda

2013-02-25 @ 20:28:47
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0