-55 kg foton

Nu är det dags att lägga upp lite nya bilder för ännu en minusintrevall på 10 kg. Jag kommer dock inte bjuda på skillnaden mellan 85-75 förrän imorgon. Däremot passade jag på att ta en till före och efterbild nu eftersom jag hittade en av tröjorna jag hade på en av mina bilder där jag vägde som mest. Bilderna ni ska få se nu är det en skillnad på 50,6 kg på. Jag hade gått ned 4 kg när jag tog den här bilden och jag tog den då för att ha en bra förebild, innan jag skulle ha gått ned för mycket. Mycket synd att jag inte tog från sidan och bakifrån också, men detta duger. 
 


Det är framför allt 3 saker jag slås av när jag ser skillnaden mellan dessa bilder
  1. Vad bred jag var över magen. Ingen som helst form
  2. Jag hade ju ingen hals och mitt ansikte var ju bara runt
  3. Hur stora ben hade jag egentligen?
Har ni inte tagit sådana bilder på er själva så råder jag er verkligen att göra det. Det spelar ingen roll om ni redan har tappat vikt, gör det ändå nu innan det är klart. För vågen ger oss siffror och det är skönt, men hur mycket gör det så man förstår? Måttbandet ger oss också siffror och att hålla ut skillnaden framför sig är helt underbart, men det klår inte känslan när man ser det så tydligt framför sig så här. Om jag står framför spegeln ibland och känner mig tjock (för yes, det händer fortfarande ibland att jag känner mig som ett hus) så brukar Tomas säga att jag ska gå och titta på mina bilder, så ser jag att jag inte är så stor längre -som det ibland känns som.
 
Ett annat råd är också att medan ni minskar, ge inte bort alla kläder. Spara några av de saker som är för stort. I alla fall ett par byxor och en tröja, eller något sådant. Det gör också minskningen tydligare tycker jag. Och sist men inte minst, behåll er ödmjukhet. Utan att vara ödmjuk inför andra och för livet i sig, så kunde vi lika gärna krypa tillbaka in i tjockisbubblan och gömma oss resten av livet
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Wow, wow, wow! Sån galen skillnad att det knappt är sant. En sak som jag tänker på när jag tittar på bilderna är att du ser mycket gladare och mer nöjd ut över dig själv. Roligt att se! Du har ju varit så duktig och är det fortfarande. Men precis som du säger - vi ska inte glömma vår ödmjukhet också. Bara för att vi har varit duktiga och gått ner i vikt är det viktigt att behålla sin personlighet och det som gjort att vi lyckats på vägen!

Svar: Tack finaste Pernilla! Vad roligt att du kan se skillnaden på hur jag mår också. Det är bra, då syns det att jag mår bättre =) Jag trodde att det var ett glatt leende jag gjorde på första bilden (what liksom). Nej det är viktigt att vara ödmjuk tycker jag. Förlorar man det för att man gått ned i vikt och mår bättre med sig själv så är det riktigt illa tycker jag =O. TACK! Du är det också kan jag säga <3 Kram
Linda

2012-09-16 @ 16:49:18
URL: http://skinnyjeans.devote.se
C

Det är så sjukt stor skillnad på bilderna, ser ju inte ut som du....
Har också några före-efter bilder o det är kul att ha i framtiden :-)
Kläder har jag också sparat o sätter på dem ibland bara för att "känna" skillnaden....

Du är såå duktig! Kram ♥

Svar: Nej usch nej, jag var så tjock och hemskt ful där. Jag kände inte ens igen mig själv. Jag var ju normal fram tills jag blev 20 ca. Sedan dess var jag tjock och sista året blev jag ju extremt stor. BLir jätteglad av dina ord!!
Åh vad härligt! Du får ta kort med dem sedan så vi får se!

TACK! Du också =D KRam <3
Linda

2012-09-16 @ 17:45:47
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Sofia

Hjälp vilken skillnad! Du ser ut som en helt ny människa nu!

Svar: Tack så mycket! Vad glad jag blir =D
Linda

2012-09-16 @ 18:37:53
URL: http://sixinthemorning.blogg.se
Linda

Herregud! Jättebra jobbat, du måste vara stolt! :)

Svar: Tack så mycket! Jag blir faktiskt lite stolt över mig själv när jag ser bilderna =D
Linda

2012-09-16 @ 18:58:21
URL: http://losingitnow.blogg.se
Tweety

Vilken skillnad :-) Har själv sparat ett par av mina byxor som hade när jag vägde som mest. En fråga: Hur har din man reagerat när du gick upp i vikt & sedan ner i vikt?

Svar: Tack! Åh vad roligt, du får ta bilder sedan så vi får se! =D Jag svarade öppet på din fråga =)
Linda

2012-09-16 @ 19:43:06
URL: http://tweety26.wordpress.com
Hannah

Helt otroligt! Det är allt jag kan säga. Wow!

Svar: Tack så jätrtemycket! <3
Linda

2012-09-17 @ 15:00:27
URL: http://hannahsviktigheter.blogg.se
Linda

Lite? Du har all rätt att vara jättestolt! Du är jättevacker och inspirerar säkerligen fler än bara mig :)

Svar: Åh men tack, Gud så fint sagt av dig! <3
Linda

2012-09-17 @ 18:33:20
URL: http://losingitnow.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0