Träffade någon speciell

Idag hände en så himla rolig sak på vägen hem från arbetet! Jag stod i världens regn och rusk utanför bussen och frös och när jag tittar in genom fönstret tycker jag mig se någon jag känner igen. Jag är inte riktigt säker så när jag kommit på tar jag en extra titt och kände att jo men visst det bara måste vara. Så jag böjer mig fram till de fyra som sitter där "ursäkta, men är det inte kanelpinglan"?,Jo, säger hon och tittar frågande upp, men när jag hon ser mig så kopplar även hon direkt och svarar "men det är ju Linda".
Jag kan bara säga att det är en liten värld vi lever i. Kanelpinglan tillhör en av de få bloggar jag följer och det gjorde verkligen hela min dag att få träffa henne på riktigt. Vad är oddsen liksom?
 
I övrigt nyss hemkommen från dansgympan. Jag körde allt jag orkade men tycker ändå inte jag fick önskad kraft igenom stegen. Nu efteråt känner jag mig lite skum i kroppen så jag hoppas det inte betyder att jag är på väg att bli sjuk eller nåt. Det skulle verkligen vara olägligt på alla sätt som man kan tänka sig. Dels eftersom jag har rep imorgon och det är ett sångrep, men också för att vi ska ha litet promotionuppträdande i centrum där jag bor nu på lördag. Känns väldigt trist att ställa mig och sjunga om det inte riktigt låter bra. Håller tummarna att jag klarar mig
 


Kommentarer
Anna

Men gud vad söt du är! :) Jag blev jätteglad att få träffa dig i verkligheten, ringde och berättade för min man som också tyckte att det var jätteroligt.

Håller tummarna nu att det inte bryter ut något, i övrigt får du köra så det ryker! :)

Svar: hihi det var superroligt! =D Snart flyttar dock kontoret till liljeholmen så då minskar ju chansen att råka stöta ihop igen, radikalt =(
Linda

2012-10-30 @ 07:57:28
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Pernilla

Vad roligt att träffa ett bekant ansikte! Ni verkar vara en del som bor i Sthlmsområdet, eller har jag fel då? Det finns inte så många bloggare (av dem jag läser iaf) som bor här i närheten så sannolikheten att jag skulle träffa på någon är inte så stor... :) :/

Hoppas du inte har fått något dumt virus nu! Jag håller tummarna för att det håller sig långt, långt borta!

Svar: ja det var lite lustigt faktiskt =) Jag tycktde det var väldigt kul. Jag erkänner att jag är osäker på vilka som bor i sthlm men jag hade däremot koll på att Anna gör det eftersom hon skrivit det tydligt i bloggen =). Det jagh tänkt på är trist är att vi som följer varandra är lite spridda i sverige vilket är f´trist eftersom det inte direkt öppnat för en "bloggträff".Men jag tycker vi ska ses någon gång, det vore roligt!

Angående sjudom så är jag väl kanske inte sjuk-sjuk, men jag mår inte så himla bra heller...
Linda

2012-10-30 @ 18:14:39
Joline

Va roligt!! Ibland händer det oväntade och det är ju riktigt häftigt! Jag håller tummarna för att du klarar dig utan sjukdomar och elände!!

Svar: Ja, det var riktigt kul! Tack ska du ha. Jag mår inte så fantastiskt som man kunde önska men det är okay i alla fall
Linda

2012-10-30 @ 21:46:55
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se
Minendie

Vad kul att träffa på varandra "i verkligheten" :) Det hade varit roligt med en bloggträff, som du skrev ovanför. En bloggträff framåt våren vore ju nåt att se fram emot.

Svar: 100% Jag håller helt med och hoppas vi ska kunna ordna nåt sådant! Kram
Linda

2012-11-02 @ 15:36:10
URL: http://minendie.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0