God morgon

Men åååh. Här bloggar jag på mobilen och vad händer när jag ska publicera? Jo det loggas ut och inlägget är försvunnet när jag loggade in igen. Någon som känner igen den frustrationen? Ja jag få försöka återge igen. Jag sa att jag skulle blogga och läsa bloggar i alla fall och det är eftersom jag har rep med revyn ikväll och kommer hem sent. Idag är jag ensam på jobbet. Eller ja jag har kollegor där så klart men min syster som jobbar på samma ställe har semester hela oktober nu.
 
Igår var jag som bekant och tränade och det har resultat i träningsvärk i benen. Jag måste säga träningspass där svetten bara sprutar och man får träningsvärk efter är underbara. Då känner man att man lever. 
Var det någon av er som såg vetenskapens värld igår? Jag såg bara sista tre minutrarna Men Tomas spelade in och berättade. Nu måste jag se det innan jag säger så mycket, men det handlade om träning, förbränning, hälsa osv. Där sa de, vilket jag tycker är intressant att veta (som de flesta av er säkert vet) att om man sitter ned i en timme så går kroppen in i vila och förbränning och andra viktiga funktioner går ned ordentligt. Då räcker det tydligen inte, ur hälsosynpunkt att träna en timme På kvällen eftersom det inte väger upp för den stilla dagen. Tricket är att röra på sig lite minst en gång i timmen. Det räcker med att hämta nått eller upp och gå i bara en minut. Bra att veta. Ska kolla det där och se om det finns mer att berätta
 
min morgonhimmel


Kommentarer
Minendie

Vilken vacker himmel! Det låter som ett intressant program, kanske skulle kolla in det. Det blir mycket stillasittande för min del så det kanske vore mer effektivt att ta små pauser under dagen och röra mig lite än att träna en timme. Inte för att jag skulle sluta med träningen men det är ju bra om man kan kicka igång förbränningen lite extra.

Svar: Ja men som du säger, små pauser bara! Ja jag tror nog man kan hitta det på svt play? Kolla det! =D
Linda

2012-10-02 @ 09:15:28
URL: http://minendie.wordpress.com
Tweety

Det programmet missade jag, fast man kan kanske leta upp det på datorn. Underbart foto du har tagit, kram

Svar: Ja, det borde man kunna va? På svt play
Linda

2012-10-02 @ 14:12:51
URL: http://tweety26.wordpress.com
Gentle Giant

Fin morgon, trevlig träning och intressant program!

Har själv funderat på att skaffa ett sådant skrivbord som är höj- och sänkbart så jag kan stå upp och jobba... Gör ju att man håller igång cirkulationen lite bättre har jag hört. Problemet är att man hört så mycket så man själv måste bestämma sig för vad man tror på...

Svar: Ja jag håller med dig helt. Man får ta och lyssna på allt och ta det man känner känns rätt. Men jag tror på det där i alla fall. Jag vill också ha höj och sänkbart men jag vet inte om jag får ett sånt på jobbet för de kostar så himla mycket =/
Linda

2012-10-02 @ 14:43:16
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Pernilla

Vilken härlig morgonhimmel! Superfin!

Min mamma nämnde också något om det programmet. Du får berätta om det verkligen var något att se sen ;)

Svar: Absolut, det ska jag göra! =D
Linda

2012-10-02 @ 14:55:03
URL: http://skinnyjeans.devote.se
smulan

Det där har jag läst om, så jag som är sängliggande ofta försöker att kliva upp så ofta jag orkar hur dålig jag än är. För som du säger, bara att gå och hämta nåt eller gå på toa ger effekt. Verkligen tänkvärt, speciellt om man har stillasittande jobb eller är sjuk som jag.
Mysig himmel!

Svar: Det är bra att du kan komma upp ändå. Men jag förstår att det ibland inte fungerar som det ska. Ja jag tyckte det var väldigt intressant! Så fort jag orkar så ska jag se inspelningen också. Hoppas jag lär mig nåt nytt att dela med er =)
Linda

2012-10-02 @ 16:55:57
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
Annika

1 gång i timmen? Jaha, det är bara att gå upp från soffan då :-)

Svar: Jag vet haha, det är svårt att komma ihåg det kan jag säga, jag lyckas nog passera timmen de flesta gångerna =O
Linda

2012-10-02 @ 18:53:26
URL: http://snartfyrtioochkomigang.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0