Datorblogg =D

Vad skönt att äntligen sitta vid datorn och kunna skriva ett inlägg. Inte för att det är något fel på att blogga från mobilen men det är avsevärt enklare här och går så mycket snabbare.
Ja som ni förstått gissar jag, så har jag varit så trött på kvällarna den här veckan att jag inte orkat sätta mig vid datorn. Jag känner mig som en världelös bloggkompis, men jag ska läsa ikapp mig i helgen och hoppas att allt ska återställas till det normala så fort jag kommer in i lunken. Det är en riktigt stor omställning att gå från mammaledig och till heltidsarbete en hel vecka. Idag var det dock lite extra skönt att komma hem eftersom jag ska jobba hemifrån imorgon. Jobba absolut, men det blir inte samma fokus på allt runt om (resan till och från jobbet osv). Imorgon kommer jag också ha lättare att slänga iväg ett inlägg eller två eftersom jag inte ska ut på tåg och tunnelbana osv.
 
Dagens mat och träning är som följer och jag ska försöka specificera mig tydligare enligt önskemål.
 
FRUKOST
En skål mild and creamy vanilj. Gissningsvis 250-300 g (ögonmåttar nu men vägde tidigare)
 
LUNCH
En potatis, tre körsbärstomater och en kycklingbröstfile
 
MELLANMÅL
Äppelbitar (motsvarande kanske ett halvt äpple) som jag fick av Håkan eftersom jag glömt mellanmål hemma.
 
MIDDAG
En potatis och några skedar med fiskbullar. Till det några skivor gurka, en fjärdedels avocado, tre körsbärstomater och ett par bitar rödlök. Har inte koll på hur många fiskbullar faktiskt. 8-10 stycken kanske, men jag orkade inte äta upp allt om jag ska vara ärlig så det blev två kvar
 
KVÄLLSMÅL
En nutrilettbar dark chocolate
 
EXTRA
En chokladbit från Tomas ask med Marabou kärlek som han fick av mig idag (48 kalorier mätte jag upp den till)
 
TRÄNING
65 minuter crosstrainer (vilket var riktigt motigt idag eftersom jag har så ont i huvudet, men jag körde på ändå).
 
 
 


Kommentarer
Minendie

Klart att det är en stor omställning att börja jobba, vi finns kvar och förstår att tiden inte alltid räcker till så stressa inte :) Vad skönt att jobba hemifrån. Ska du göra det regelbundet?

Svar: Tack vad gullig du är, det känns jättebra när du säger så, då vågar jag slappna av lite mer. Ja det har varit toppen att arbeta hemma! Jag hoppas kunna göra det ganska mycket men jag tror inte det blir för regelbundet heller
Linda

2012-10-04 @ 23:00:47
URL: http://minendie.wordpress.com
emma-isabella

Håller med dig.. skönt att blogga från datorn. Har blivit ett och annat inlägg från mobilen nu det sista då jag knappt suttit vid datorn alls.
Hoppas du mår bra?
kram

Svar: Jag gillar att blogga från mob också men det är så mycket skönare vid datorn. Det går så mycket snabbare också =)Jag mår bara brta tack så mycket! DU då?
Kram
Linda

2012-10-04 @ 23:25:07
URL: http://emmaisabellavictoria.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0