Orolig..

Erkänner här att jag inte är helt lycklig. Min längtan och glädje över operationen har bytts mot oro och hela dagen igår spenderade jag med att försöka hitta information om läkaren jag ska operera mig hos (Oya Kocabalkan - Strandkliniken) och kliniken. Jag fick nämligen en varning på facebook från någon jag är bekant med. Hon sa att hon opererat sig där 4 gånger, av hon som ska operera mig och att alla operationer har blivit dåliga, gett henne stafylokocker och extremt fula ärr. Hon sa att det var typ 3-4 andra där ena gången också som satt och var missnöjda. JA dte gör ju inte att man blir på topp. Samtidigt vet jag så klart att vissa inte blir nöjda, vart man än vänder sig, medan andra säkerligen blir väldigt nöjda. Men jag är ändå orolig och sitter nu och stirrar på datorskärmen med hopp om att hitta den informationen jag behöver, både positiv och negativ. Om ni vet något, eller vet någon som vet något så säger GÄRNA till. Eller om ni vet vart jag kan få reda på det någonstans också. Har en väninna som försökt hjälpa mig att ta reda på mer, men jag vet inte när hon ev får något svar på det. Alla tips mottagets tacksamt. Just nu är jag inte så himla glad skall erkännas..
 


Kommentarer
Hannah

Jag tror det är normalt att vara nervös såklart och det är väldigt trist att du fått höra dåliga saker om läkaren :( Jag vet en kompis som opererade sina bröst på strankliniken och de blev inte så bra... Dock hade hon en manlig läkare så det är nog inte samma!

Jag tror säkert att det kommer gå bra!:)

Svar: Ja det känns tråkigt men det är samtidigt okay. Jag har valt att köra vidare i alla fall, ja om intet skumt dyker upp. Läkaren har i alla fall inga anmälningar på sig och min väninna hade visst gjort lårplastik där och jag ska ju köra mage så det är inte samma operation. Nej jag ska opereras av en kvinna =)
Tack fina du!
Linda

2012-11-30 @ 13:48:21
URL: http://hannahsviktigheter.blogg.se
Köttbullen

Ajdå. Jobbigt. Fast ändå bra att du blir varnad OM det ligger någon sanning i det. Vet dock inte var du kan få veta mer. Borde finnas någonstans (typ nån patientskyddsombud eller nåt) man kan ringa och höra hur många prickar/anmälningar läkaren har. Fast jag kan inte sånt där. Hoppas du får tag i information så du vet om du kan lite på henne eller om du ska kasta in handduken. Kram!

Svar: Ja absolut det är så klart jag uppskattar varningen, det bör man ju göra. Jag har kollat idag och läken har i alla fall inga anmälningar på sig. Så då är det i sådana fall om kliniken har det. Men jag kör på. Jag pratade med kliniken idag också och det känns bättre nu efteråt =) Tack. Kram
Linda

2012-11-30 @ 15:21:48
URL: http://viktigt50.wordpress.com
smulan

Det var ju bra att läkaren inte hade några anmälningar på sig. Tyvärr så är folk dåliga på att anmäla. Men att din väninna fick göra om och fixa till efter lår operation är inget ovanligt. Som dom sa till min syster. Det kan vara jätte svårt att få det bra. Mage är super enkelt i jämförelse.
Håller tummarna att allt går bra:-)

Svar: Ja det kändes skönt att hon inte hade nåt på sig. Det är bara hoppas att det inte finns nåt knasigt i bagaget. MEn det är bara hålla tummarna. Jag tror nog det kommer bli bra. Det måste det bli! Tack!
Linda

2012-11-30 @ 20:59:52
URL: http://smulgubben.wordpress.com/
EE

Förstår att du känner dig orolig! Läste vad du svarat på kommentaren här ovanför, bra av dig att kontakta kliniken! Hoppas att det fortsätter kännas bättre! Kram

Svar: Jo det känns fortfarande ok. Inte så roligt som det kunde ha känts men jag tror det blir bra ändå =)n Tack. Kram
Linda

2012-12-01 @ 17:48:31
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
C

Oj, förstår din oro - det skulle vi nog alla vara! MEN som sagt nu har du kollat upp kliniken o läkaren så det borde inte vara någon fara.

Sen kan det alltid bli komplikationer ändå MEN den dagen den sorgen - ta inte ut något i förskott i onödan....

Kram ♥

Svar: Nej du har rätt. Jag ska försöka att inte tänka på det där. Jag tror det kommer att bli bra! Tack =D Kram <3
Linda

2012-12-02 @ 09:44:38
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
ZtorZillen

Hm...ring till landstinget och kolla om de kan rekommendera någon..eller någon som har jobbat där? Kanske säger de samma klinik som du har bestämt dig för?

Svar: Jag skulle gäårna göra det men jag får inte välja klinik själv. Det är ju för att de betalar. Men jag tror jag litar på demk och kommer göra det. Tack för tipset dock.
Linda

2012-12-02 @ 15:44:14
URL: http://ztorzillen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0