Möte på kliniken

Tiden rusar på här och jag vårdar en sjuk liten kille. Leo ligger hemma med hög feber. Han har nu haft 40 grader i tre dagar vilket inte känns så himla roligt. Jag hoppas dock det är på väg att vända nu. Idag fick jag dock jobba halva dagen medan Tomas vabbade. Anledningen till detta var att det idag var dags för mötet på strandkliniken, där jag ska opereras i december. Hon kollade på magen och sa att de kommer att dra snittet ovanför naveln och flytta upp den en bit. Behövs det så syr de också ihop magmusklerna (vilket jag hoppas de gör eftersom de glidit isär efter graviditeterna). Hon sa att hon tror jag kommer att bli nöjd med resultatet. Jag hoppas det jag också men erkänner samtidigt att jag är riktigt nervös över att det ska bli fult. Men å andra sidan är säkert de flesta det, som har mycket hud. Imorgon ska jag skriva ordentligt och läsa bloggar 
 


Kommentarer
smulan

Det kommer säkert att bli jättebra med din operation. Du får se på det som att just nu är du ju inte alls nöjd, så då kan det ju bara bli bättre:)

Svar: Jag hoppas det. Gör reserch på dem nu då jag fick en varning av en person och känner jag vill kolla vidare innan jag gör det..
Linda

2012-11-29 @ 14:46:29
URL: http://smulgubben.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0