Mår inte så bra..

Jag ska bara skriva lite kort här medan jag har lite ledig tid på jobbet. Idag sitter jag tentavakt och då kan jag inte ringa samtal under tiden, utan får hålla mig till research. Därav liten möjlighet till ett inlägg så här.
 
Vet ni vad som kommer olägligt? Jo förkylning. Eller jag tror verkligen den bryter ut nu. Ni kanske minns att jag för några dagar sedan nämnde att jag kände mig lite skum i kroppen? Jag trodde det blivit bättre igår och kände mig hoppfull att det bara var tillfälligt (dock tur kanske att jag inte tränade nåt, eftersom då hade jag väl mått hemskt idag). Men nu idag sitter jag på jobbet och är tung i huvudet och riktigt ruggig. Halsen känner jag av också. Dessutom fryser jag så jag riktigt skakar (fast å andra sidan fryser jag jämt nu sedan hösten kom och sedan jag gått ned i vikt, så det kan jag inte avgöra nåt på). Varför är det så himla opassande nu då? Jo inte bara eftersom jag så klart vill kunna träna och för att det är kass att må dåligt, men för att imorgon ska vi uppträda med club 96 här i centrum och jag ska sjunga. Nästa fredag är det premiär och jag ska sjunga massa. En sketch med ont i halsen är okay men att sjunga om rösten är dålig efter en förkylning är inte så himla topp. Känns verkligen inte roligt. Och på premiären ska hela min familj komma så då vill jag ju vara tipptopp också. Ja inte mycket att göra nåt åt ändå. Dricka varmt och äta vitaminer I gusess.
 
Igår hade vi tjejerna hemma hos mig på rep med revyn. Det var både roligt och trevligt. Det var också därför det inte hanns med någon träning på kvällen. Alla gick vid 21 och jag var så trött så jag somnade i soffan strax därefter. Kanske också en indikation på att jag inte är riktigt frisk i kroppen
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0