Jag blev SÅ glad

Just det! Jag kom på att det är en sak som jag glömt berätta som jag tyckte var så himla rolig för min del. Och dessutom något som jag faktiskt ALDRIG trodde skulle kunnat ske.
Förra helgen när vi hade rep med Club 96b så var det vid ett tillfälle så att vi började prata om tröjorna vi ska ha på oss som baskläder och samtalet handlade om vilken modell vi skulle köpa. Vi letade efter figursydda skjortor från början, men hittade inga så vi bestämde oss för att kombinera en baströja från kappahl, med svart kjol. När vi stod där så var det dock ett par stycken som var osäkra på vilken modell av tröja vi beslutatt oss för, så jag sprang lite snabbt över till kappahl för att ta kort på dem och kolla för en sista gång ifall det inte fanns skjortor i alla fall (det finns ju massa skjortor för det är på mode nu, men det är lösmodeller nästan allting).
 
När jag kom dit så skymtade jag faktiskt vita figursydda men det fanns bara tre kvar och eftersom vi är fem stycken tjejer i varierande storlek så tänkte jag att jag kunde fråga någon som arbetade där om de hade fler modeller, färger eller på lager. Och det roliga var att när jag frågade henne om "ni möjligtvis har figursydda skjortor"? så svarade hon ungefär så här "jo vi har en modell här borta" hon gick dit och tittade på dem, den minsta i stolek 40 "men vet du, de här är alldeles för stora för dig, du ska absolut inte ha större än 36-38 för det är alldeles för stort".
Jag skulle nog kunnat krama henne där på plats tror jag. Vilken känsla måste jag säga. Hon såg ju mig som vilken person som helst. Som en helt normalviktig tjej. Åh vad glad jag var efteråt och vilka lätta steg jag sprang tillbaka på repet med
 


Kommentarer
Joline

Wow!!! Tänk om hon visste hur glad hon gjorde dig!! En liten stjärna i himmeln till henne och en till dig för det jobb du har gjort och gör!!

Svar: Ja det var så himla kul! Tack!! Kram
Linda

2012-11-02 @ 15:14:47
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Minendie

Vad härligt det är när sånt händer. De "små" sakerna människor säger betyder så mycket.

Svar: Ja men det är ju verkligen så =) Jag har fortfarande så svårt att se mig som normal så det var roligt att någon som inte vet vem jag är gjorde det =)
Linda

2012-11-02 @ 15:41:30
URL: http://minendie.wordpress.com
Gentle Giant

Vilken härlig upplevelse. Du är värd den så otroligt mycket! Hoppas du snart mår bättre och att allt går kanon!

Svar: TACK åh vad snällt sagt av dig! Kramar
Linda

2012-11-02 @ 16:29:09
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
C

Underbart!!! Vilken känsla :-D

Kram

Svar: Ja dte var fantastiskt! =D
Linda

2012-11-02 @ 20:04:29
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
alexandra

vad skön känsla :)

Svar: Ja det kändes helt fantastiskt =)
Linda

2012-11-03 @ 11:08:11
URL: http://mlbloggen.blogg.se
smulan

Vad kul! tänk om folk visste/tänkte på att nåt så litet kan göra en annan människa så glad. Tänkvärt! Hoppas du känner dig piggare nu och inte blir däckad ni när det är så mycket på G. Kram

Svar: Ja, jag tror folk inte tänker på det där med att ge varandra positiv feedback så ofta. Jag tror jag kan vara likadan ibland. Man tycker något men säger det inte. Konstigt det där egentligen =O Tack ska du ha! Kram
Linda

2012-11-03 @ 14:39:35
URL: http://smulgubben.wordpress.com
Pernilla

Vad roligt! Förstår att du blir glad! En liten påminnelse till dig själv också att du är mycket mindre än vad du ser dig själv som :)

Svar: Ja dte var jätteroligt =) Tack ska du ha. Jag måste försöka komma ihåg det.,.. Kram
Linda

2012-11-03 @ 18:59:26
ZtorZillen

Va härligt. Verkligen roligt att få reaktioner av okända människor och att du får bekräftelse så på din häftiga förändring! Du är bara så bäst, och roligt att du börjar förstå hur fantastisk du är!

Svar: TACK åh Gud så snällt sagt av dig!! <3 kramar
Linda

2012-11-04 @ 16:49:26
URL: http://ztorzillen.blogg.se
Hannah

Åh vad kul! Det är små saker som gör stor skillnad :) Förstår din känsla av lycka!! Men du är ju sjukt duktig också :D

Svar: Åh men tack ska du ha, jag försöker ju mitt bästa för jag vill så gärna i hamn med det här! Du är så himla duktig du också! Kram
Linda

2012-11-04 @ 17:28:05
URL: http://hannahsviktigheter.blogg.se
emma-isabella

WOW!
Måste vatt en underbar känsla.
Guuud va roligt :)
KRAMIS

Svar: Ja det kändes så fantastiskt! =D Tack!! Kram
Linda

2012-11-05 @ 00:12:41
URL: http://emmaisabellavictoria.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0