Vilken träning blir det idag?

Idag är det vackert väder ute så idag funderar jag på att ta med barnen ut på promenad. Syskonvagnen jag har till Leo och Oliver är ganska tung, men det blir lite extra träning av det . Jag får i sånt fall helt enkelt bara gå så fort jag orkar. Har dock inte bestämt mig om det blir den träningen, Active, trappträning eller powerwalk senare. Igår blev det ingen träning så jag känner att jag behöver något idag.
 
Jag har märkt en sak värt att tänka på. äter jag för dåligt, för få kalorier så går jag inte ned i vikt lika bra som om jag äter lite mer. Med lite mer pratar jag ändå om lägre än vad man äter om man inte behöver viktminska. Jag är dålig på att komma ihåg att äta mellanmål, men det har jag alltid varit, även då jag inte viktminskade. Det är en sak jag måste lära mig att komma ihåg, så kroppen har nått att jobba med. Då går man ned bättre i vikt.
 
 
Nu har jag stått still i vikt i tre dagar igen. Stadigt på 98. Det är sånt som händer. Det tog mig till exempel 10 dagar att gå från 101 kg till 100. Det är vid sådana ställen som många ger upp sitt viktminskande. Man får vara bestämt så man orkar fortsätta ändå. Senast passade jag på att mäta mina mått för att se att det hänt saker trots att jag stod still i vikt. Men jag ska inte mäta nu för det har bara gått 8 dagar sedan jag mätte senast, så jag tror skillnaden är så liten att det inte är nått att bry sig om. Tänk på det också, mät inte för ofta så ni blir besvikna
 

Trackback
RSS 2.0