Träna regelbundet

Jag funderar på det här kring träning. För det har varit svårt att få in jämna träningspass här hemma eftersom jag har använt mig av powerwalk för att viktminska. Ibland har det helt enkelt inte fungerat att gå ut. Jag har till exempel inte så stor möjlighet på dagarna då barnen är hemma, eftersom det inte fungerar att powerwalka med syskonvagnen -tro mig, jag har försökt. Sen har det varit väldigt dåligt väder hittills i juni, trist nog och jag är inte mycket för att börja springa omkring ute i regnet. Kanske senare men inte i nuläget.
 
Igår testade jag tack och lov på Zumba vilket gjorde mig ordentligt svettig under de 15 minuterna jag bara provade på det här hemma. Jag hade velat köra längre men Tomas var på ingång från affären (och jag vill ännu inte skutta omkring och se klumpig ut när han kollar på) och jag behövde ändå pausa/sluta för mina byxor åkte ned hela tiden, det gick inte att göra övningarna fullt ut. Ett problem som för mig dock är angenämt.
Sen har jag några träningsdvder samt Active på Wii, så något ska jag nog kunna göra åtminstone varannan dag om jag inte skulle hinna varje. Idag ska det dock bli ett ordentligt Zumbapass på dagen
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0