Det är så härligt

Jag springer runt här och storstädar. Det känns helt underbart att kunna göra sånna saker igen och inte tycka att det är jobbigt. Jag hade tur för även när jag var som tjockast var jag väldigt rörlig, men nu är det ju ljusår lättare. Jag hade glömt hur det var att leva mer normalt. Tänk bara sen när jag har gått ned till normalvikt. Jag längtar!
 
Dagens lunch
 


Kommentarer
Snöflickan

Å så härligt att få rent och motion samtidigt :-)

Sv: snöflingan är vår dotter snart 4 mån som föddes med en ovanlig tumör som växer på utsidan av kroppen tror att i Sverige så är det fint 5st som föds med denna ovanliga tumör och hör hos mig i Alaska födded den sista för 20år sedan innan snöflingan kom då. Man kan upptäcka det vid kl eller rum men vår som gjorde det hon fatta aldrig bad det var så hon höll tyst.
En som hjälpt mig genom sin blogg säger att det kan vara en tvilling som inte utvecklats då tumörformen har cellbildningar samma som naglar hår osv.
Snöflinga opererades och fick jobbiga infektioner somhölll på att kosta henne livet trots att vi bodde på sjukhuset i 3 mån.
Även om hon mår bra från tumören är det nervöst

Svar: Ja det kändes bra. Jag förstår... Jag beklagar att ni har fått gå igenom en sådan sak. Märkligt att de höll tyst om det. Det är bra att det finns hjälp att få nu. Är det så att tumören kommer tillbaka? Jag förstår helt klart din oro, speciellt som ni höll på att förlora henne. Jag ska hålla mina tummar att det går bra. Jag tror det kommer gå bra! En tvilling, ja men det kan det ju absolut vara! Det skulle också göra det hela mer förståeligt och logiskt. Jag tror det kommer gå bra för Snöflingan. När får ni veta?
Linda

2012-07-13 @ 18:30:40
URL: http://snoflickansara.wordpress.com
Hanna Karlsson

Vad härligt det måste kännas. :-)

Svar: Tack det känns riktigt bra =D
Linda

2012-07-13 @ 18:53:02
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
EE

Måste vara en härlig känsla :)

Svar: Ja tack, underbart! =)
Linda

2012-07-13 @ 21:38:07
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Pernilla

Måste kännas härligt! Själv hade jag mycket problem med att jag fick ont i ryggen när jag stod och diskade - det får jag inte längre! Tänk ändå vad det kan göra skillnad att gå ner "lite" i vikt - inte bara rent kroppsligt, utan i hela ens liv...

Svar: Håller 100% med dig,speciellt angående ryggen. Men jag har däremot fått ett nytt ont i ryggen nu! Det är som om jag blir trött i ryggen av brösten eller nått för de musklerna, precis under skulderbladen, får jag så extremt ont i så jag skulle kunna gråta emellanåt. Jag förstår inte varför?
Linda

2012-07-13 @ 23:27:03
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Kan det vara så att du kanske haft det så innan också, men att det känns mer när det andra "ryggontet" har försvunnit? Samtidigt kan ju brösten upplevas som större och tyngre när man går ner på kroppen i övrigt, så kroppen måste väl reagera på något sätt? Ja, jag vet inte. Vilda spekulationer egentligen. Du får gå till läkare och kolla upp det! Ryggont är verkligen inte roligt!

Svar: Det kan ju vara så som du säger att de upplevs tyngre för att jag blivit mindre. Men samtidigt så har ju de blivit mindre också. Jag sa just det igår till Tomas att jag ska kolla upp det om det inte ger sig för så här kan jag inte ha det. Men då ska jag be att de tar en röntgen eller nått på ryggen så de inte bara ger mig tabletter. Sen hoppas jag de ställer upp på det som steg 1. Jag är inte någon som äter tabletter i onödan liksom så jag vill inte bara få det
Linda

2012-07-14 @ 08:25:55
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Rebecca

Ser ut som en god lunch :)

Svar: Tack! Det var väldigt gott =)
Linda

2012-07-14 @ 17:10:02
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0