vinterkräksjukan..

Magsjuka in the house. Inte så roligt faktiskt men natten till igår så vaknade vi av att Leo kräktes ned hela vår säng vid strax efter 00-tiden. Det var bara att slita av alla sängkläder och stoppa liten i duschen. Sedan blev det sova på soffan, men innan vi somnade så hann Leo med att kräkas igen. Vi fick tack och lov en lugn natt utan kräkningar och vi hoppades att det inte skulle bli mer och att vi skulle ha lyckats isolera det. Leo hann dock med att göra en simblöja innan jag åkte till jobbet och lämnade Tomas hemma med barnen.
 
När jag kom hem igår så berättade Tomas att inga fler kräkningar varit men att Leo haft två lite mindre blöjor under dagen. Så vi tänkte att det var dags att låta honom få lite ris och fisk, utöver vätskeersättningen. Det var dock för tidigt för hans lilla mage och en stund senare så kräktes han igen. Tack och lov var det sista gången han kräktes dock så vi hoppas att det inte ska bli något mer för honom nu. Han har klarat både en lättare frukost och lunch så jag tror hans magsjuka blåst förbi.
 
Däremot är det en annan av de tre som ligger nu och det är Marcus. Jag vaknade vid 6 av att han lät på övervåningen och då hade han vaknat och böjt sig utanför sängen och kräkts han också. Stackars Tomas fick ta hand om även den kräkningen eftersom jag måste försöäka mitt yttersta att inte bli smittad, dels pga operationen om strax över en veckan, men framför allt eftersom jag har föreställning med revyn idag och imorgon. Hur som haver så har Marcus kräkts i omgångar hela dagen så han har mått sämst hittills. Det dumma är att jag tydligen lyckades få lite stänk i ansiktet och på min kudde på morgonen och jag har ett vagt minne av att jag fick nått blött på kinden men att jag torkade bort det, mot ansiktet så klart, med handen. Ja halvt i sömnen förstås och utan en tanke på att det kunde vara något kräks. Det blev snabbt att slänga in kudden i tvätten och hoppa in i duschen, strax efter då Marcus talade om att det råkat komma lite på mig.
 
Så tiden har ändå stått lite stilla för oss just nu. Jag arbetar hemma idag men var tillfälligt tvungen att ta paus nu och tänkte att jag kunde passa på att uppdatera er lite om hur "roligt" vi har det just nu. Jag hoppas ni andra slipper kräksjukan hos er. Jag hoppas också att Oliver klarar sig helt och att jag och Tomas också slipper
 


Kommentarer
Hanna Karlsson

Fy för magsjuka!

Svar: Ja usch, inte roligt alls! Än så länge har jag och mellankillen klarat oss, men man vet ju aldrig om det räcker hela vägen..
Linda

2012-12-07 @ 19:32:45
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Jenny

Stackare allesammans! Hoppas att det går över fort!

Svar: Tack så mycket! Jag håller tummarna jag också!
Linda

2012-12-07 @ 20:49:36
URL: http://2xlblog.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0