Kvällen före

Då sitter jag här och det är kvällen innan operation. Jag är nervös som jag sa tidigare. Jag försökte få tag på min ena väninna eftersom hon sagt att kunde förlja med men jag har inte nått henne. Min svägerska försökte få till det så hon kunde komma med också men det gick tyvärr inte heller. Så det blir jag ensam, men det är tyvärr inte så mycket att göra något åt. Det får lov att gå i alla fall. Huvudsaken är att Tomas kommer förbi sedan på vägen hem från jobbet (vilket han så klart gör) och att han hämtar mig dagen efter (vilket han så klart också gör).
 
Här hemma springer jag runt och förbereder så bra jag kan. Jag har griljerat skinkan redan så det ska vara klart. Vi har plockat av, dammsugit, vikt tvätt, tvättat, bäddat rent i sängen, slagit in julklappar osv. Jag har läst en julgodnattsaga för pojkarna och skall snart hänga lite tvätt innan jag packar och duschar rent mig med Descutan.
 
Jag kommer så klart uppdatera så fort jag kan och orkar. Säkra källor säger att jag troligtvis inte kommer tänka på det imorgon efter operationen men vi får se. I annat fall så gör jag det som sagt om någon dag -men håll utkik för så fort jag bara kan (och helst imorgon redan) så kommer jag att uppdatera, samt visa bilder. Tills vidare ska jag i alla fall försöka orka på facebook, vilket är aningen lättare än här (min fbadress finns i något inlägg tidigare och det är ok att lägga till mig eller gå in på min profil -den är öppen -om ni vill hålla koll hur det går).
 
Nu måste jag rusa vidare, tiden går. 
uppdaterar senare om jag hinner och orkar. Annars försöker jag imorgon bitti
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0