Vägning på Itrim

Jag skulle ha skrivit tidigare, men jag hade en sak jag behövde göra...så det fick bli först nu.
 
Jag blev överraskad på Itrim. Jag hade faktiskt räknat med ett annat resultat än det jag fick. Maskinen vägde mig till 79,7 kg och det betyder att jag har ett BMI på 31,9. Tekniskt sätt så betyder det att jag har fetma, men för det första sa hon att jag var så nära gränsen för överviktig så att säga att mitt BMI fortfarande var fetma tyckte hon inte behövdes, för det andra sa hon att vi inte ska fokusera för mycket på BMI.
 
Förra mätningen sa maskinen att jag ska ha mellan 15,3 - 28,4 kg fett i kroppen men det justerades idag lite och blev istället 14,5 - 26,8 kg. % massan är dock fortfarande 21 -33%. 
Jag blev mycket förvånad - och glad när hon visade mig resultatet. Jag har 31,6% fettmassa. Va? Vadå? 31,6? Ja, 25,2 kg. Men vadå? Hur kan det vara så, då är det inom? Ja, sa hon och visade mig papper. Jag ligger inom normalvärdet. All % massa under 33 är normal. Kg för mig som är inom önskad kg-mängd (för just min kropp) är under 26,8 kg, jag har 25,2. Det betyder faktiskt att jag är på normal fettmassa (sen att det är skillnad på att ha 33% och 21% är ju givet och jag vill så klart fortfarande ned mer, men jag är ändå inom gränsen för normal). Jag hade svårt att förstå att det hon sa var sant. Jag blev något så otroligt glad. Jag vet inte när jag hade normal mängd fett i kroppen senast. Har jag gjort det här jobbet? Jag?
 
I övrigt hade jag 39,9 kg vätska i kroppen och fettfri massa var 54,5 kg.
Maskinen sa också att för att hamna på 25% massa så beräknar vågen att jag ska väga 72,7 kg vilket betyder att den nu endast tycker jag ska tappa 7 kg (i jämförelse med de tidigare 25,9 kilon den tyckte jag skulle tappa då jag vägde 102 kg.
 
Okay nu vet ja inte om det här låter som gibbrish eller rövarspråk, men jag hoppas ni förstår hur jag menar bland alla siffror och % 
 


Kommentarer
C

Jättekul! Häftigt att kunna se skillnaden på det sätter, i siffror o % :-D
Grattis till -50 kg o de andra delmålen, är viktigt som du skriver att vi ser bakåt ibland för att påminna oss om VAD vi faktiskt åstadkommit!

Kram ♥

Svar: JA de var roligt att se, framför alklt var det skönt att se att jag minskat på rätt sätt och då inte i muskler och vätska, utan faktiskt också i fett! TACK ska du ha! Ja jag tycker det är jätteviktigt! Alla vi som kämpar med vikten på ett eller annat sätt måste berömma oss för det jobb vi gjort, gör och kommer göra! Kram <3
Linda

2012-08-28 @ 19:30:35
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Valbona

Hej har nyss funnit din blogg och så dukrig du är, du är grym tjejen jag sitter här och läser och tappar hakan stum av beundran :)
Har inte läst allt men lite, har otroligt funkat tycker du?
Själv har jag nyss börjat lite smått på min resa och hoppas bli lika framgångsrik som du.
Beundrar dig

Svar: TAck, du är allt för vänlig, jag blir lite generad nu =) TACK så mycket för din fina kommentar! Jag tror absolut att det kommer att gå jättebra för dig! Vi kämpar tillsammans! Kram
Linda

2012-08-28 @ 19:31:38
URL: http://valbonasblogg.bloggo.nu
Joline

Haha, ja det var mycket siffror och procent men som jag förståd det så var det bra siffror och det är ju kalas!! Bra jobbat!

Svar: Ja, tack det var ett oväntat bra resultat faktiskt, så jag är väldigt glad över det. Jag tänker dock inte sluta eftersom jag vill gå ned ca 20 kg till =) TACK
Linda

2012-08-28 @ 20:13:34
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Tweety

Bra siffror, då är det lätt att kämpa vidare ;-) Kram

Svar: Jag hade väntat mig ett annat resultat om jag ska vara ärlig, jag trodde inte jag skulle liga inom gränsen för normal fettprocent. Så det var en trevlig överraskning. Ja 20 kg till vill jag bli kvitt =)
Linda

2012-08-28 @ 20:40:47
URL: http://tweety26.wordpress.com
Minendie

Vad roligt, bra jobbat!! Du är grym Linda :)

Svar: TAck så jättemycket! Vad glad jag blir! Kram
Linda

2012-08-28 @ 20:59:17
URL: http://minendie.wordpress.com
alexandra

vilken kick de måste vara när man får såna bra siffror :)

Svar: Ja jag blev riktigt paff om jag ska vara ärlig, jag trodde inte jag skulle ha kommit så långt. Jag kände det som om jag hade mer fett i kroppen än maskinen säger. Men trots att den gav mig så bra siffror så ska jag fortsätta. 20 kg till =)
Linda

2012-08-28 @ 21:44:27
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Pernilla

Vilka fina siffror! Lite rörigt för en som aldrig gjort det, men jag förstår kontentan av dina resultat och det är minsann finfina siffror. Du är så duktig! SUPERDUKTIG!!

Svar: Oj vad konstigt, jag var helt säker på att jag hade svarat på den här kommentaren =O. Ja det var bra siffror så jag är riktigt glad. Sen önskar jag gå ned mer i vikt ändå för det är ju så klart skillnad på att ha 21% fett och de 31 som jag har nu. TACK!! Kram
Linda

2012-08-28 @ 22:18:52
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Annika

Grattis!!

Svar: TAck så jättemycket
Linda

2012-08-28 @ 23:33:20
URL: http://Snartfyrtioochkomigang.blogg.se
felicia

men så härligt och motiverande att fortsätta!! Och var stolt, det är DU som gjort det.. forsätt med ditt grymma arbete!!

Svar: Tack så jättemycket för de orden, jag har lite svårt att förstå attd et verkligen är så =D. Nu vill jag fortsätta så det blir ca -20 till, jag hoppas dte ska fungera. Tack!!
Linda

2012-08-29 @ 08:14:47
URL: http://tkhl.wordpress.com
Anna

Vad härligt, stort grattis! :D

Svar: Tack så jättemycket!!
Linda

2012-08-29 @ 10:08:38
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0