Dagens träning

Inte för att jag gillar att säga det här men dagens träning = nada. Inte för att jag inte orkade eller så för jag var fullt beredd och på väg att ställa mig på crosstrainern men jag har känt mig ruggig i kroppen här ikväll. Lite illamående, ont i magen, lite ont, eller inte ont utan mer ömmande fast som när man är på g att bli sjuk. Ja det är svårt att förklara. Och känningar i huvud och hals. Så jag lät bli att träna. Samtidigt känns det som det kanske var ett dumt val för nu mår jag mycket bättre, så kanske var det bara något som gick igenom kroppen utan att vara något. Jaja inget att gråta över, jag tränar imorgon istället och det ska nog gå bra det också. Imorgon är det förövrigt vägdag. 
 
Jag kommer snart inte kunna ha mina ringar längre. Förlovningsringen är för stor och den kan trilla av om jag rör häftigt på handen. Vigselringen är någon storlek mindre men även den håller på att bli för lös. Jag tänkte tanken igår att jag kanske skulle lämnat dem hemma när jag åkte iväg men eftersom jag så klart hellre ville behålla dem på så hade jag dem på fingret. Men i en karusell sedan upptäckte jag att de höll på att glida av båda två så jag fick stoppa dem i Jennis väska. Det var också obehagligt för jag var orolig att de skulle falla ur hennes väska. Min väska hade ingen dragkedja utan ett knäppe så där ville jag inte lägga dem. 
Så de måste förminskas sen vilket inte är så förvånande. Det som är synd bara är att jag kan ju inte förminska dem förrän jag är klar med viktminskningen, så det kanske blir att gå utan dem sen igen. Lite lustigt för tidigare i år kunde jag inte ha båda på mig samtidigt för de satt för hårt. Förra året kunde jag inte ha någon av dem och nu är de för lösa. Ett angenämt problem.
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Ja, det där är ju ett sånt förtjusande problem - när kläder och annat blir för stort. Det är jobbigt eftersom man måste köpa nytt/inte kan ha sina favoritkläder, men det är ju samtidigt väldigt trevligt eftersom det innebär att man själv blir mindre :) Hoppas du mår fortsatt bra även idag! Kör hårt :)

Svar: Ja det är ju det. Många av mina favoriter har blivit för stora, men så får man köpa nya favoriter. Erkänner dock att jag har mycket kläder som är för stora som jag använder nu. Men det är också för det känns både som slöseri att köpa för mycket efter vägen när jag fortfarande har massa kvar att tappa och för att det är lika bra att spara pengarna så man kan köpa mer nytt sedan. En del saker har jag dock varit tvungen att skaffa så klart, naken Linda vore mindre angenämt för befolkningen än för stora kläder haha. Tyvärr mår jag sämre nu igen =(
Linda

2012-08-27 @ 08:47:56
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Minendie

Jag förstår att det känns tråkigt att inte kunna använda dem på ett tag, samtidigt som det är härligt att det är av den anledningen och inte för att de är för små :) Själv funderar jag på att göra om mina ringar till en ring nästa år, då kan jag anpassa storleken också.

Svar: Ja det är ju som du säger både trist och skönt. Jag är ju glad att fingrarna blivit mindre. Nu är det bara hoppas att huden på fingrarna följer med så de blir lite fina också =P Jaha vad tufft att göra om så =D Vad säger maken om det?
Linda

2012-08-27 @ 10:56:33
URL: http://minendie.wordpress.com
Minendie

Huden följer säkert med sen, men det kanske tar lite tid. Maken tycker det är en bra idé, vi har diskuterat det för jag vill ju inte att han tar illa upp. Han kan inte ha sin ring heller så vi pratar lite löst om att skaffa nya så småningom. Vi får väl se vad som händer, ibland stannar det ju vid planer.

Svar: Ja jag håller tummarna för att huden jobbar lika bra med mig som kroppen i sig gjort! Ja men vad roligt! Jag tycker också det är en mysig idé! Har du funderat på hur du vill att ringen ska se ut?
Linda

2012-08-27 @ 18:06:22
URL: http://minendie.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0