Jeans, jul och hår

Lördagskväll framför The Big Bang Theory, tillsammans med Tomas, det bli bättre? Kanske om jag räknar in att jag hunnit träna idag också, vilket gör att jag känner mig extra nöjd så här på kvällen. Som också gör att jag jag med gott samvete kunde äta mina två rader av Marabou salta mandlar samt njuta av inte bara en, utan två av världens godaste vinterkaffe, nämligen Starbucks White chocolate mocha.
 
Idag har det varit en dag med behagligt mycket att göra. Dels har jag varit iväg och provat lite kläder. Jag skulle ju prova de där jeansen som jag pratade om igår. Jag kollade extra idag och modellen heter Alice, är straight legs och normal waist. Tyvärr var storlek 36 för stora och de hade inga mindre. Men F.Y.I så kan man inte jämföra dessa i storlek 36 med ett par motsvarande som inte har strechmaterial, för ett par "normala" i den storleken skulle jag inte få på mig på grund av mina ben. Däremot grävde jag fram mina favoritjeans som jag köpte i november-december 2012, som är i storlek 27 I midjan och 32 på längden. Jag trodde inte det fanns någon som helst chans att jag skulle få på mig dem, men det fick jag. Needless to say så blev jag så klart överlycklig. Jag måste gå ned några kilon till för att de ska sitta bra dock, så ännu kan jag inte använda dem. Mina ben är ert stort problem tyvärr. Men att jag fick dem på mig (midjan är inga problem) kändes fantastiskt.
 
Senare tog jag och Oliver en tur till Rusta för att se om det fanns några roliga julklappar där. Jag kom i alla fall hem med några saker inför jul och det är också underbart roligt eftersom julen är min absoluta favorittid på året, om man bortser från kylan.
 
Jag passade också på att tona håret så jag fick tillbaka det till den mörka färg jag är van att ha. Mitt naturliga hår är mörkbrunt men eftersom jag fick för mig att testa att bli blondin (no-no) i våras så hade det ljusa börjat komma fram under det mörka och gav det en matt och trist lyster. Ny är det mörkt och bra igen.
Jag var inte helt bra på att ta kort på mig själv upptäckte jag, men ni ser i alla fall färgen häe och det var målet med bilden så det får duga.
 
Nu ska jag strax i säng eftersom jag har sådan huvudvärk, men jag önskar er alla en fortsatt härlig lördagskväll
 


Kommentarer
Elin

Hej! Vem gjorde din bukplastik? Blev så himla fint

Svar: Dr oya kokabalcan på strandkliniken
Linda

2015-11-22 @ 21:28:07
Eleonor

Hur reagerade din mage efter din viktuppgång, när du gjort en bukplastik? Har den gått tillbaka igen eller blev den liksom uttöjd igen?

Svar: Nejdå den är bara fin nu. Jag får visa en bild sen. I november la jag också upp bilder på magen så gå dit och titta :)
Linda

2015-11-23 @ 20:47:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0