Jag är så lycklig!

När man har roligt så rusar tiden på så snabbt att man inte hänger med. Jag har tänkt skriva sedan i fredags men har samtidigt nästan inte hunnit ta in att det redan är tisdag idag. Tisdag innebär också naturligtvis att en ny vecka har kommit igång och den här tisdagen är jag alldeles extra glad.
 
I torsdags på dagen så såg jag att en kompis till mig hade lagt ut en status på facebook om ett ledigt jobb som eventuellt öppnats upp på hennes arbetsplats. Jag hörde mig för och tyckte det skulle passa mig som handen i handsken. Jag fick numret till chefen och försökte genast ta kontakt, men tyvärr var det upptaget eller inget svar de gånger då jag ringde. Camilla sa till mig då att jag skulle skicka ett sms för säkerthetsskull och att det var okay att göra så till den här chefen (arbetsplatsen är en högstadieskola och chefen är den biträdande rektorn). Jag skickade då en kort hälsning om vem jag är, varför jag skickade meddelandet och vem som rekommenderat mig att ta kontakten. Lite senare provade jag att ringa igen eftersom jag tyckte att det inte fanns något negativt med att visa mitt intresse för något som jag verkligen trodde skulle passa mig bra. Jag fick tag på chefen som på ett väldigt glatt och trevligt vis sa att hon var upptagen just på torsdagen men att hon läst mitt sms och gärna ville tala med mig på fredag förmiddag. 
I Fredags mötte jag upp min väninna Hanna strax efter jag lämnat barnen på skolan och förskolan. Vi tog en lång promenad på nästan 2 timmar och sedan hemma passade jag på att storstäda medan jag hoppades att jag skulle få höra från skolan. Eftersom jag inget hört på eftermiddagen så skickade jag ett meddelande om att jag fortfarande var väldigt intresserad och såg fram emot att höra av henne så snart hon hade tid.
Under helgen så tänkte jag inte så mycket mer på detta.
 
På lördagen hade jag och Tomas äntligen en dag som vi skulle få njuta av varandras sällskap med lite bio. Först på dagen så rensade jag i förrådet och Tomas var och köpte en tvättmaskin samt hämtade 4 stolar som en bekant till oss gav bort. På kvällen njöt vi i fulla drag till "The Hobbit 3".
Väl hemma igen klockan 21 ca (vi tog en tidigare bio, redan 17.30, då det passade bäst för min syster och svåger att passa våra barn då) så satte vi igång första filmen från Sagan om Ringen. Vi hade nämligen under torsdagen och fredagen sett Hobbit 1 & 2 hemma och ville nu fortsätta med de tre sista filmerna. På söndagen tog vi vid där vi slutade och såg de sista två filmerna med Frodo och gänget. Söndagen blev en riktig slappardag.
Igår var det som vilken måndag som helst när jag vaknade. Jag lämnade barnen i skolan och på förskolan och gick sedan hem där jag råkade somna till en stund innan jag blev väckt av att Linn ringde för att prata en stund. Det slutade med att jag tog en promenad på 1 timme och 45 minuter medan jag pratade med henne. När vi la på så upptäckte jag att jag hade fått ett sms och jag blev extremt glad när jag läste att det var från rektorn på skolan som frågade om jag kunde komma på en intervju redan igår eftermiddag. Jag gick på intervjun och allting kändes så himla bra.
 
Idag så lämnade jag Oliver i skolan och sedan gick jag till sjukgymnasten. Leo hade jag med mig eftersom han var så ledsen idag och ville vara ledig. Jag fick lite övningar av min sjukgymnast, för att stärka min rygg, nåt som behövs nu när jag kommit igång med att röra på mig massa igen. Jag har ju varit så inaktiv då jag varit sjuk, att ryggen känns lite rostig. Efter jag varit hos sjukgymnasten så åkte jag på ett möte med Marcus och precis innan det började så fick jag ett nytt sms från skolan som sa att det varit ett bra möte igår och att de undrade om jag kunde komma idag igen.  Jag hade en riktigt bra känsla i magen och känslan bekräftades när jag klockan 15.30 klev in för att ha ett nytt möte med dem.
Så redan imorgon så börjar jag på ett nytt jobb. Jag har aldrig varit med om tidigare att det gått så snabbt, så detta är något av en dröm. Men kanske var det min tur nu, efter att ha haft det så tungt fram tills jag blivit frisk.
 
Nytt år, nytt jobb, ny (gammal) kropp (efter viktminskning). Kanske ska jag köpa en lott också.
Åh vad jag känner mig lycklig. Äntligen mina vänner, äntligen.
 
 


Kommentarer
Åsa

Vad härligt allt låter! :)
Grattis till jobbet!

2015-01-13 @ 20:32:06
URL: http://www.energikompaniet.ax/blogg
Minendie

Grattis till jobbet! Det är förhoppningsvis nu allt vänder :)

2015-01-13 @ 23:10:01
URL: http://minendie.wordpress.com
Caroline Jansson

Grattis till det nya jobbet!! Så glad för din skull gumman rara goa söta du!! Du är värd det här nu. Hoppas du kommer trivas med det. Tänker på dig varje dag gumman :). Kramar
Du har kämpat så mycket nu och varit stark

2015-01-13 @ 23:39:34
Helena

Det kommer när man är redo för det!

Grattis!! Det här är ditt 2015, och det kommer bli det bästa 2015 någonsin

2015-01-14 @ 09:00:29
URL: http://huvudroll.spotlife.se/
CG

Grattis gumman! Det är dig välförtjänt :-)

Kram ♥

2015-01-14 @ 20:42:26
URL: http://minoandligaviktresa.wordpress.com/
Mona

Grattis i massor! Det är du så väl värd.

2015-01-15 @ 13:38:51
malin

hej! grattis till jobbet! precis hittat din blogg ! letade efter någon som lyckats gått ner en massa utan en gbp ! nu ser jag att det är möjligt !!! tack för din ärlighet å öppenhet med allt kommer komma hit ofta till din blogg för att påminna mig DET GÅR ! ÄR SÅ SUPER INSPIRERAD OCH TAGGAD MVH MALIN

2015-01-16 @ 08:19:31
Nina - Vardag utan socker

Stort grattis till jobbet! Det är du väl värd. :)

2015-01-18 @ 22:23:22
URL: http://vardagutansocker.blogg.se
Emma

Vad roligt att höra =) Tycker du är en otroligt stor inspiration och lycka till, du förtjänar det bästa =)

2015-02-25 @ 21:57:54
URL: http://myweightdown.blogg.se
Ninna

Hej! Vad roligt att det verkar gå uppåt för dig nu, livet är nog lite av en berg - och dalbana ibland. Grattis till jobbet, och lycka till med allt!

2015-03-01 @ 10:43:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0