snö, ödem, ögonskada och migrän

Har ni också tänkt på att helgen går fort -alldeles för fort emellanåt? Helt plötsligt har veckan kommit och måndagen passerade innan den hann starta i princip. 
Den här helgen blev det lugnt för oss eftersom jag haft jobbigt med både ödem och migrän, samt eftersom det varit så mycket snö runt om nu. Tomas hade planer med en arbetskompis på fredagen, de skulle arbeta med musik och ta det lite lugnt. Men det blev inte av på fredagen och de planerade om tills på lördagen, men då blev det inte av för att det var snöstorm där han bodde.
På lördagen var det också planerat för mig att vara med vänner på kvällen, men jag hade alldeles för ont i kroppen.
 
I söndags kväll var Tomas och såg "Hundraåringen" med sin mamma, men dessförinnan lyckades Marcus få en gren eller något hårt i ögat och fick en skada på hornhinnan. Så han låg hela kvällen och igår och hade ont och kunde inget se. Tomas fick vabba och ta Marcus till ögonläkaren som tittade hur det såg ut i ögat. Tack och lov blir det inga permanenta skador trodde de, vilket var extra tur eftersom det var han friska öga som fick smällen (glasögonkille).
Själv fick jag göra sorti igår strax efter 19 på grund av en sådan extrem migrän som jag hade. Inte så roligt för Tomas kanske som fick äta sin kesofruktsallad i ensamhet, men jag har ingen migränmedicin som fungerar dessvärre. Jag måste prata med läkaren om det där. Den här gången kan det kanske dock bero på begynnande förkylning eller så eftersom jag idag vaknar med smärta i hela kroppen. precis vad jag behöver just nu när jag hade hoppats komma igång med träning ordentligt.
 
Har ni kommit igång med träningen efter jul?
 
 


Kommentarer
Caroline Jansson

Hoppas Markus mår bra snart med sitt öga. Du måste få bättre medcin för din migrän. Hoppas du mår bättre idag. Vi borde ses snart!! Kramar i massor till dig :)

Svar: Usch jag vet =( Men jag har tid hos läkaren igen för ödem och allt i slutet av månaden. Jag tar upp det med migränen då. Absolut, så klart vi ska ses snart =) Kramar
Linda

2014-01-14 @ 10:28:08
URL: http://angelsnuttan.bloggplatsen.se/
Elisabet

Hoppas allt ordna upp sig där hemma. Träningen har jag kommit igång ordentligt med sedan i julas :)

Svar: Vad skönt och så duktigt av dig!
Linda

2014-01-14 @ 19:08:25
URL: http://elisabetkarlsson.wordpress.com/
Åsa

Oj! Vilken helg!
Stackars er! Hoppas att både öga, huvud och ödem blir bättre snart. Skickar energi....... :-)

Svar: Tack snälla du =) Det är avsevärt mycket bättre med allt nu. Ödemet har lagt sig (tills det kommer åter sucka) och Marcus öga mår avsevärt bättre =)
Linda

2014-01-14 @ 20:07:15
URL: http://motheroffive.bloggplatsen.se
Jennysen

Lade inte av med träningen under julen, då finns det inga ursäkter att inte fortsätta! ;)

Svar: Helt sant och bra tänkt =D
Linda

2014-01-14 @ 21:46:13
URL: http://jennysen.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0