När känslorna tar över?

En coach och inspiratör bör inte klaga, nej det är visst så, men när känslorna tar över? Det är självklart viktigt för alla människor att försöka att behålla en positiv attityd gemtemot livet så ofta det bara går. Det är ju faktiskt så att det vi sänder ut också är det vi får tillbaka. Har ni någonsin tänkt på det? I de allra flesta fall stämmer detta och jag har försökt anamma det genom att så absolut ofta jag kan (och nu måste ni ändå komma ihåg att jag varit sjuk en längre tid nu) behålla en positiv attityd gemtemot andra personer, livet och mig själv. Men så kommer det stunder där det är bra svårt att dra på mungiporna. Här har jag valet att i sann anda inte spilla mina tankar över andra, trots allt kan man ju dela sina känslor med andra och således överföra sin sinnesstämning på dem, utan att det var ens avsikt.
 
Men nu kommer det i alla fall. Förlåt.
 
Jag hatar mina ben! Idag gör det ont i hela mig, i hela min själ. Ja det är så sant att jag gått upp lite i vikt under den tid jag varit sjuk, av medicinpåverkan och känslorna att döva smärta (se tidigare inlägg). Men jag ser avsevärt mycket större ut än jag faktiskt är, på grund av den där ** överskottshuden jag har på benen (och armarna bör tilläggas). Magen har klarat sig ganska bra under ökningen och det mesta har satt sig på ben och armar i princip, men hade inte den där extrahuden funnits där så hade jag varit ett par stolekar mindre och faktiskt sett normalviktig ut. Idag vill jag gråta.
 
Så där. Andas in, andas ut. Nu är det slutgnällt. Jag ber om ursäkt för mitt dåliga beteende. Nu är det bara att kämpa vidare. Hittils denna vecka är det minus 1,5 kg. Oj, nu gick visst mungipan upp lite i alla fall.
 
Accept what you can't change.
Change what you can't accept.
 


Kommentarer
linnea nylander

du är så duktig och är stolt över att du vågar skriva ut dina känslor också.. du klarar detta vänner kramizzar

2014-08-21 @ 10:18:14
URL: http://firestars.blogg.se/tt
Kristina

Du er ikke bare inspiratør, du er menneskelig! Du klager ikke, duer ærlig om oppturer og nedturer. Det er inspirerende å følge deg som menneske :)

2014-08-22 @ 08:32:34
lillavild

Tycker du ska tillåta dig att känna och uttrycka dina känslor, det är mänskligt och jag tror också att det är bra för andra att se att någon så duktig som du också blir ledsen och känner hopplöshet och vad du nu känner :) så länge de inte tar överhanden totalt för det mår man inte bra av :)

2014-08-22 @ 10:22:03
URL: http://lillavild.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0