Men igen?!

Jag vill så himla mycket. Jag vill bara hoppa upp på min crosstrainer och köra så svetten rinner. Jag vill äta så nyttigt att kroppen får en gladchock.Jag vill springa med lätta fötter och känna håret fladdra i vinden.
Vem vill inte göra det egentligen?Jag vill le så stort att jag får kramp i käken, vara så pigg att det känns som om jag skulle kunna vara vaken långt in på natten. Men nu är min energi slut igen, för ännu en gång åker jag på en förkylning. Mitt försvar mot sjukdomar är så kört i botten att jag nästan inte kan titta åt någn som är sjuk utan att jag själv blir smittad. Nu är det två dagar på raken som jag sovit väldigt mycket, inte orkat träna alls samt haft extrem huvudvärk följt av hosta och halsont. Jag får hoppas jag tillfrisknar snabbare den här gången innan senast.
 
Ikväll hoppades vi kunna gå på bio, men ingen kunde vara barnvakt så det får bli hemma. Men det är nog lika bra det så att jag inte smittar någon annan å andra sidan. Nu är det dags för en kopp varmt att dricka, en tjock filt och något bra på tv. Jag hoppas ni har en bekvämre, mysigare och roligare lördag än jag.
 
Tillåt er att vila - hämta andan
 
 


Kommentarer
linnea nylander

krya på dig vännen

2014-08-23 @ 23:51:54
URL: http://firestars.blogg.se/tt
Helena

Kämpa på, ge inte upp. Du har gjort en så stor förändring i ditt liv till det bättre. Försök vila i det. Det är ok att inte allt är på topp och att ta en paus ibland. Kram

2014-08-24 @ 11:40:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0