Goda vänner, företag och matinspiration

Idag ska jag ut och äta lunch med två av mina absoluta hjärtan, Jessica och Jenny (<-- länkar) och det ska bli jättemysigt mitt ibland allt jobbsökande och företagplanerande. Jag längtar tills jag fått igång företaget ordentligt och kan starta upp med att hjälpa er på riktigt. Jag ska berätta mer om det när det närmar sig. Redan nu kan ni dock fundera på om ni är i behov av min hjälp på något sett. Kanske är ni själva i behov eller så kanske ni önskar att jag kommer till ert företag, er kommun, er arbetsplats och har föreläsning eller håller utbildning. Alla former av intressen kan ni maila till goingsmaller@gmail.com
 
Jessica och jag igår
 
Jenny och jag för ett par helger sedan
 
Nu till lite ny matinspiration. Jag har planer på att dela med mig mer av maten eftersom det är så många som frågar efter den. Nu har det blivit mer sporadiskt då jag inte riktigt fotar alla mål jag tar. Hur ser intresset ut där? Vad önskar ni i form av matinlägg?
 
Wokgrönsaker blandade med kvarg och till det en fraspannerad torkfilé
 
Banan och vaniljyoghurt, två rostmörgåsar med kalkon (det glutenfria brödet är ibland ganska smått, därav det inte syns under kalkonen här) och jordgubbar
 
Salladsblandning med rödkål, zucchini, paprika, purjolök och lök -blandad med kvarg. Till detta rotmos och wienerkorv toppad med ketchup
 
Salladsblandning med rödkål, zucchini, paprika, purjolök och lök. Stekt svampmix, rotmos samt uppskurna tunna skivor av kyckling blandad med kvarg och kryddor som en röra
 
Nudlar stekta tillsammans med blomkål. Till detta en röra på skinka, gurka och kvarg i salladsblad
 
Nya glutenfria flingor som jag hittat. Har dock inte mer än smakat en flinga än för de är rena kaloribomben dessa så än har det inte blivit av. DOck var jag så klart tvungen att köpa dem när jag väl hittade dem
 
Stekt kycklingbröst blandat med gurka, körsbärstomat, rödlök, paprica och kvarg. Kryddat med tacokrydda och ätet ur salladsblad som tacowraps (favorit)
 
Salladsblandning med rödkål, zucchini, paprika, purjolök och lök stekt med grillkrydda och till detta wienerkorv med ketchup.
 
Några av er kommer nu att fundera på om jag utesluter kolhyderater och så är det inte. Jag äter ABSOLUT kolhyderater också, men jag är extremt dålig på att komma ihåg att fota min middag och det är oftast där jag äter dem. Igår till exempel så åt vi ugnsstekt egengjord klyftpotatis och stekt kassler.
 
Önskar ni tydligare recept eller vill att jag ska hjälpa till att omvandla rätterna till kalorisnålare alternativ så är det bara att säga till
 
 
 
 


Kommentarer
Ronja

Åh!! Vart köpte du flingorna? Blir alltid så glad när något nytt glutenfritt dyker upp!

2013-09-18 @ 11:25:16
Anna Carin af Klinteberg

Hej, jag.har nu suttit och läst din blogg i snart tre timmar och det som slår mig är först och främst hur snäll och godhjärtad du är mot dig själv och mot andra.
Ett stort tack från mig för att jag fått ta del av din resa.
Med varma hälsningar från Anna Carin

2013-09-18 @ 14:17:21
Gitte Svensson

Jag har väl inget direkt önskemål om dina matinlägg, för jag tar emot alla idéer som passar en singelkvinna som försöker tänka på vikten och vill gå ner. Är lite inne på LCHF men jag är inte strikt med det....Eftersom jag är singel så gäller det ju att ta tillvara på all mat man har i sin kyl och då är fantasin viktig.

Jag älskar alla dina inlägg och matbilder, så bara fortsätt som du har gjort. Jag beundrar din viktresa och jag nämner ofta dig och din resa. Har själv en syster som skulle behöva göra samma resa men hon lyssnar tyvärr inte på oss, ju mer vi "tjatar" ju mindre bryr hon sig. Mycket tråkigt. Jag har visat henne din resa och försöker tala om att det går. Själv har jag inte så mycket viktproblem men tillräckligt för mig i alla fall, och jag är på väg ner tack vare daglig motion och ändrad kost. Det är ju mycket viktigt för sin hälsa att ha en bra vikt.

Tack i alla fall för en härlig blogg och resa. Många kramar....

2013-09-18 @ 21:06:27
Åsa

Härligt..... Jo undrar om jag får Jessica blogg adress? Har läste lite men hittat inte hennes blogg. Kan jag får hennes blogg??!

2013-09-19 @ 08:21:57
Anonym

Det jag skulle vilja läsa mer om är hur det var för dig när du fortfarande var överviktig, vad du åt då, hur kände du dig då. Och vad var det som gjorde att du bestämde dig för förändring, hur tänkte du när det tog emot, vad åt du då/dag osv. Har du nå tips för att hålla motivationen uppe? Hur mkt motionerade du, jag har för mig att det var flera timmar per dag? Det skulle vara mkt motiverande att läsa om för oss som fortfarande är där:)

2013-09-19 @ 09:27:06
Kaffehörnan

Vad mysigt. Lycka Till

2013-09-19 @ 14:13:42
URL: http://www.kaffehornan.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0