Soliga dagar, crosstrainer och arbetslös

Ännu en solig dag får vi vakna till och det är fantastiskt. Snön har smält bort ganska mycket redan och trots att det stundom är isande kallt ute så känns våren i luften. Låt oss hoppas vädret håller i sig och att det blir varmare undan för undan här. Jag längtar redan tills det fungerar att gå ordentliga promenader igen. Jag har ju mest tränat inne under vintern som varit. Jag har lite problem att hålla värmen nu efter viktnedgången och fryser även inne. När jag ska sova så ligger jag alltid med pyamas (tröja och byxor) samt thermotäcke. Men det tillhör inte ovanligheten att jag också har strumpor och fleecetröja på mig. Då kan vi tala om frusen.
 
Jag har startat dagen med att lämna barnen på skola och och förskola, plocka lite hemma och sedan en timmes crosstrainer. Jag är fortfarande arbetslös sedan de la mitt kontor och är i full jakt efter ett nytt arbete. Är det någon som har något tips så får ni mer än gärna komma med det.
 
Nu ska jag umgås med min väninna Liza en stund och sedan har jag lite att ta tag i. Ikväll blir det nog ingen mer träning -beroende på när jag kommer hem, eftersom vi först ska till min svägerska och titta på hur hennes granne byggt om sin vind (ifall vi ska köpa hennes hus och göra samma sak) och sedan har jag ett möte på kvällen
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0