Jag fick lov att ta time out!

God middag!
Igår fick jag lov att lägga mig för en time out. Jag hade så extremt ont i magen och den svullnade upp något otroligt. Idag är det bättre men inte helt bra. Jag fick i alla fall många timmars sömn då jag sa god natt till Tomas och barnen (som kan vara uppe längre då det är sommarlov) klockan 21.30 och la mig att sova. Det gjorde lite skillnad som sagt och utvilad mår jag bättre. Man får lov att komma ihåg att man måste återhämta också, då man tränar, viktminskar eller jobbar med att hålla vikten. Över lag tror jag många är dåliga på att faktiskt gå och lägga sig på kvällen. Jag vet att jag själv kan sitta och svara på frågor långt in på småtimmarna och därav komma i säng alldeles för sent, för att sedan gå upp tidigt med barnen. Jag ska jobba på det där -att stänga ned på kvällen och bara ta hand om mig.
 
Idag kommer min käraste vän hit och spenderar några mysiga timmar. Något jag ser väldigt mycket fram emot. En del av er vet vem hon är, eftersom hon också bloggar och för er som inte vet så hittar ni henne HÄR
 
Jessica och jag fular oss lite.
 
I övrigt tror jag att det får vara träningspaus för mig även idag, eftersom jag inte känner mig helt kry och inte vill stressa kroppen för hårt då. Dessutom är det roliga planer inför midsommar som jag helst inte vill äventyra. Vi kör nämligen alltid spelning ute i skärgården och nu på fredag blir det inget undantag. Vi kommer alltså att köra spelning på kvällen där jag sjunger och Tomas spelar. Det ser jag väldigt mycket fram emot.
 
 
midsommar 2012
 
Repetition inför spelningen på midsommarafton 2012
 
Nej nu ska jag börja gräva efter lite lunch och hoppa ur min pyamas (haha) eftersom Jessica kommer om ca 20 minuter. Jag önskar er alla en underbar dag och jag hoppas ni har det lika soligt och fint som jag har det här!
 
 Dagens frukost: Lågakaloriaprikoskräm, två smörgåsar, celsius Apelsin och ett äppel (klicka för större bild. Gäller alla miniatyrer). Många frågar om jag inte har nåt på smörgåsen. Svaret på det är att det är lite olika. Gårdagens frukost såg till exempel ut som nedan
 och då var det philadelphiaost, gurka och tomat på smörgåsen. Idag ville jag doppa i krämen och hade därför inget på.
 
 
 


Kommentarer
shundori

Va med och tävla om att bli veckans blogg! :)

2013-06-19 @ 13:55:41
URL: http://shundori.blogg.se
A

Ha en fin midsommar!
Stor kram

2013-06-19 @ 23:13:50
URL: http://motnyalivet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0