Jag saknar den redan..

Då är min underbara telefon inlämnad på lagning och jag får vänta som ett barn på julafton. Jag hoppas verkligen de kan fixa det här problemet. Jag trodde jag skulle klara mig bra med den HTC sensation jag hade innan den här Samsung Galaxy S3 som jag haft nu, men det är så stor skillnad på kvalitet tyvärr. Ja, jag ska inte klaga, somliga har inte ens en mobil.
 
Eftersom Tomas och barnen köpte pizza till lunch och jag inte ville ha det och istället åt en smörgås, så åt jag i täby med min syster Sandra. Det blev efter mycket om om än och mycket övertygan från henne att jag skulle skita i att det är vägning imorgon och njuta av en bakad potatis (som jag också vet att alla kan göra och jag skulle lätt gjort det imorgon, men inte dagen innan vägning. Jaja) och det var så mättande så två systrar rullade tillsammans till bilen efteråt. Jag orkade inte ens äta upp. Men gott var det.
 
Ignorera gärna min vackra uppsyn på den här bilden som Sandra tog på  mig
 
Hemma hos Sandra så fick jag en påse kläder eftersom hon rensat ur sin garderob. Bland annat den här fina klänningen. Jag fick både en grå och en rosa. Det var snällt. Nu är det snart dags att rensa ur garderoben igen.
 
 


Kommentarer
Gentle Giant

Riktigt snygg klänning! Lycka till på invägningen imorgon!

Svar: Tack snälla du! Invägningen går nog inget vidare den här gången. Jag åt godis i måndags på nyår och har kämpat hela veckan med den uppgången. Sedan åt jag godis i fredags och då gick jag förvisso bara upp 200 g men den vikten har klängt sig fast irriterande nog. Men så har jag också vätska i magen och mens så helt världelös är jag kanske inte ändå =/ Kram
Linda

2013-01-06 @ 19:28:59
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
EE

Du är så otroligt vacker!!

Svar: Åh men tack snälla snälla du! Du anar inte vad glad jag blir för de orden idag när jag är så deppig!
Linda

2013-01-06 @ 19:39:29
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
smulan

VAd tråkigt att behöva lämna in mobilen. man tycker det borde kunna hålla lite längre. Hoppas du får den tillbaka fort:)
Snygg du är i klänningen!
Tycker du gjorde rätt som tog potatisen. Visst du har invägning, men du är i mål vilken dag som helst ändå. Nu är det ju dags att hitta balansen och det tvekar jag inte på att du kommer att göra.
Kram

Svar: Jo jag håller med om att den borde hålla längre, så det är säkert nåt fel på den från början. Eller så hade jag otur. Tack snälla du" Fick den av min syster idag och blev så glad =)Tack ska du ha för det peppet, det behöver jag idag!
Kram
Linda

2013-01-06 @ 19:53:13
URL: http://https://smulgubben.wordpress.com
EE

SV: Vad jobbigt med en depp-dag :(.. Kul att man kunde hjälpa till lite! Och tänk på det, att när man är nere så kan det bara bli bättre sedan :).. Ta hand om dig! Stor kram

Svar: Ja usch.. men jag hoppas jag mår bättre imorgon =) Tack snälla du!! Kramar
Linda

2013-01-06 @ 20:53:15
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Anonym

Klart du skulle ha en bakad potatis! Värre saker finns att äta... :) Nu blev jag sugen på bakad potatis, som en liten parantes bara :D Vad fin du är i klänningen för övrigt! Sitter supersnyggt på dig! <3

Svar: Ja, haha jag tycker det är gott -men så vet du ju det där med att man kan bli lite strikt med sig själv iblan haha. Men idag är det fredag och idag ska jag äta lite snask! =D Kramar <3
Linda

2013-01-09 @ 21:41:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0