Ang frågestund och matplaning

Nu har jag fått in bra frågor -men för säkerhetsskull så håller jag det öppet att ställa frågor till mig en stund till. Det spelar ingen roll vilket inlägg frågorna kommer i eller om ni inte vet ifall någon annan ställt frågan tidigare under resans gång. Fråga så ska jag svara så gott jag kan. Det går bra att fråga anonymt.
 
Idag har jag funderat lite på mat och hur man hittar en bra balans för att sluta gå ned i vikt men inte heller gå upp. Jag har ju tagit reda på hur man bör gå tillväga i planingen och har redan startat med det sedan en månad ungefär. Man ska sakta lägga till mat, så frukosten som tidigare kanske var en skål yoghurt -blir yoghurt och en smörgås. Eller så tar man till exempel ett extra mellanmål -en banan eller så, under dagen. Jag tror jag äter mer än så extra nu och har sakta börjat plana tycker jag. Samtidigt tycker jag det är svårt eftersom magsäcken blivit mindre och jag blir mätt på mindre. Därför känns det ibland lite som om man äter bara för ätandets skull och det är ju ett beteende jag laggt mig av med under viktminskningen. större portioner kan jag inte äta i alla fall -för då skulle jag spricka. Kanske ett extra mål till. Det skulle ju inte vara helt otrevligt med en extra smörgås på förmiddagen.
 


Kommentarer
Tina

Jag skulle vilja veta hur du mådde o hur du tänkte angående mat,godis,ostbågar,läsk dom FÖRSTA veckorna/månaderna ..
Vet att du haft en dag i veckan som du te.x ätit godis..
Men dessa andra dagar då suget kommit ?




Svar: TAck snälla för frågan. Jag svara öppet på den i bloggen =)
Linda

2013-01-09 @ 19:58:52
Saara

Hej!
Har Tomas oxå vart överviktig och har han bara gått ner i farten för att du tänkt på kosten?

Ska du inte börja jobba med nåt med viktnergång nu när du gått ner så mycket?

Du är så duktig och snygg, jag ska kämpa jag med :)

Svar: tack snälla snälla du! Jo han har tappat och jag har funderingar =) Tack för frågan! Jag svarar öppet på den i bloggen =)
TACK!! Heja dig, det slka gå bra. Ta ett riktigt beslut bara!
Linda

2013-01-09 @ 21:18:53
Pernilla

Det är nog bättre om du lägger till ett extra mål eller två. Då håller du dessutom en högre förbränning och riskerar inte att gå upp i vikt igen :) Onödigt att äta extra mycket vid en måltid bara för att - bättre att sprida ut det lite :) Vet du hur många kalorier du ska äta per dag för att hålla din vikt?

Svar: Ja jag tänker så jag också så jag tror vi är inne på samma spår. Vi gör så lika du och jag =D Ja enligt vk ska jag äta 1788 nu under 3 månader om jag ska hålla vikten =). JHar du någon kolla på dina rekommendationer för minskning?
Linda

2013-01-09 @ 21:29:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0